Te koop

Grijzegraaf 9, Mesch

Perceeloppervlakte:

390 m2

Woonoppervlakte:

275 m2

Inhoud:

973 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Zeer ruime vrijstaande authentieke woning gelegen in het mooie kerkdorp Mesch, voorzien van authentieke elementen met woonkamer ensuite, eetkamer, moderne keuken, 6 slaapkamers, 2 badkamers, ruimte voor kantoor- of hobbyruimte, kelder en mooie tuin. Mogelijkheid voor B&B of kamerverhuur.

Lees meer

Uittreksel kadastrale kaart met omgevingskaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : vrijstaande woning
Woonoppervlakte : 275 m²
Perceeloppervlakte : 390 m²
Inhoud : 973 mᶟ
Aantal slaapkamers : 6 slaapkamer(s)
Staat : goed
Warmteisolatie : goed
Etage : niet van toepassing
Bouwjaar : 1900

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 40 m²
Afmeting eetkamer : 23 m²
Afmeting hal : 7 m²
Afmeting keuken : 12 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4 pits kookplaat, elektrisch, oven, koelkast tafelmodel met vriesvak
Afmeting badkamer : 4 m²
Afmeting toilet : 2 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 33 m²
Slaapkamer 2 : 15 m²
Slaapkamer 3 : 12 m²
Slaapkamer 4 : 11 m²
Slaapkamer 5 : 35 m²
Slaapkamer 6 : 18 m²
Afmeting studeerkamer : 12 m²
Bijkeuken : 10 m²
Opbergruimte : 8 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : tuin
Afmeting buitenruimte : 241 m²
Afmeting kelder : 52 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Zeer ruime vrijstaande authentieke woning gelegen in het mooie kerkdorp Mesch, voorzien van authentieke elementen met woonkamer ensuite, eetkamer, moderne keuken, 6 slaapkamers, 2 badkamers, ruimte voor kantoor- of hobbyruimte, kelder en mooie tuin. Mogelijkheid voor B&B of kamerverhuur.

Indeling:

Souterrain:
Kelderruimte (52 m²) geschikt voor opslag. 

Begane grond:
Entree/hal (7 m²) geeft toegang tot de woonkamer, eetkamer en het trappenhuis. De zeer ruime woonkamer (40 m²) is voorzien van parket vloer en geeft tevens toegang tot het separate toilet met fonteintje (2 m²). De eetkamer (23 m²) beschikt over grote raampartijen waardoor deze goed verlicht wordt. De gesloten keuken (12 m²) is bereikbaar via de eetkamer en beschikt over de volgende apparatuur: 4 pits elektrische kookplaat, oven en koelkast. Via de keuken is middels openslaande deuren de ruime tuin (241 m²) te bereiken. De tuin beschikt tevens over een berging (10 m²) Via het trappenhuis zijn tevens de bergkasten en de studeerkamer/werkruimte (12 m²) te bereiken. De begane grond beschikt over een hoogte van 2.90 m.

Eerste verdieping:
Middels het trappenhuis is er toegang tot de op de tussenverdieping gelegen extra douches en toiletten. De overloop geeft toegang tot de 4 slaapkamers. Slaapkamer 1 (33 m²) beschikt over een eigen luxe badkamer (4 m²) met inloopdouche toilet en wastafel. Slaapkamer 2 (15 m²) beschikt over twee grote ramen waardoor deze van veel lichtinval geniet. Slaapkamer 3 (12 m²) is gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 4 (11 m²) is momenteel ingericht als werkruimte en beschikt over een oppervlakte van 11 m². De eerste verdieping beschikt over een hoogte van 2,70 m

Tweede verdieping:
Middels het trappenhuis is de tweede verdieping te bereiken. Via de hal/overloop zijn de overige 2 slaapkamers en de tweede badkamer te bereiken. De badkamer (10 m²) beschikt over een douche, ligbad, toilet, bidet en wastafel. Slaapkamer 4 (35 m²) beschikt over een dakkapel en biedt talloze mogelijkheden. Slaapkamer 5 (18 m²) beschikt ook over een dakkapel. De nokhoogte bedraagt 3.90 m.

Extra informatie:
- Recentelijk gerenoveerd woonhuis (voormalig 3 appartementen en hotel)
- Volledig voorzien van dubbele beglazing
- Twee extra douches en toiletten op de tussenverdieping
- Geschikt voor dubbele bewoning of kamerverhuur (kamergewijze verhuur of B&B max 2 kamers vergunningsvrij )
- Mogelijkheid voor realiseren oprit, carport en/of garage aan zijkant van de woning.
- Cv-ketel is eigendom (bouwjaar 2015)

Aanvullende informatie:
De woning is landelijk gelegen in een rustig Kerkdorp Mesch dat zich kenmerkt door veel groen en wandelmogelijkheden. Mesch is erg in trek is onder wandelaars.
Eijsden is op loopafstand gelegen, hier vindt men enkele winkelvoorzieningen en restaurants.
Tevens zijn verbindingswegen richting Maastricht, Eindhoven, Heerlen en Luik goed te bereiken.
In Mesch is een basisschool gelegen, middelbare scholen liggen op fietsafstand in 's-Gravenvoeren en Eijsden.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 465.000,- k.k.

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie