Te koop

Oranjeplein 45-B

Verdieping:

eerste etage

Woonoppervlakte:

100 m2

Inhoud:

311 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Ruim appartement gelegen op een prachtige locatie aan de Groene Loper voorzien van een ruime woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer met douche, 2 balkons en een berging in het souterrain; Mogelijkheid voor het huren van een parkeerplaats. 

Lees meer

Kadastrale kaart en omgevingskaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Wijk : Wyckerpoort
Soort : appartement
Type appartement : portiekflat
Woonoppervlakte : 100 m²
Inhoud : 311 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Verdieping : eerste etage
Bouwjaar : 1965

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 40 m²
Afmeting hal : 12 m²
Keuken apparatuur : 4-pits gasfornuis, koelkast hoog model zonder vriesvak
Badkamer voorzieningen : douche, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 13 m²
Slaapkamer 2 : 10 m²
Slaapkamer 3 : 7 m²
Opbergruimte : 7 m²
Parkeergelegenheid : vergunning mogelijk
Buitenruimte : twee balkons
Afmeting buitenruimte : 8 m²
Verwarming : blokverwarming

Omschrijving

Ruim appartement gelegen op een prachtige locatie aan de Groene Loper voorzien van een ruime woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer met douche, 2 balkons en een berging in het souterrain; Mogelijkheid voor het huren van een parkeerplaats

Indeling:

Souterrain:
Privéberging (7m²)

Begane Grond
Gezamenlijke entree, bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en lift.

Eerste verdieping
Hal/entree (12m²)  is voorzien van een inloopkast, toilet met fonteintje en toegang naar alle ruimtes. De ruime doorzonwoonkamer (40m²) biedt prachtig uitzicht over de Groene Loper. De keuken (7m²) is voorzien van een 4-pits gasfornuis en een koelkast. De keuken geeft tevens toegang tot het balkon aan de voorzijde van het gebouw. Slaapkamer 1 (13m²) is gelegen aan de achterzijde van het gebouw. Slaapkamer 2 (10m²) is ook gelegen aan de achterzijde van het gebouw, is voorzien van een wasmachineaansluiting en geeft toegang tot balkon 2. Slaapkamer 3 (7m²) is gelegen aan de voorzijde van woning en geniet van uitzicht over de Groene loper. De betegelde badkamer (3m²) is voorzien van een douche en een vaste wastafel. 

Extra info:.
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- De servicekosten bedragen € 219,00 dit is incl. de opstal- brand- en glasverzekering, water, reservering groot onderhoud en schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes.
- Verwarming geschiedt middels blokverwarming.
- Boiler (Daalderop) is gehuurd, de kosten bedragen €17,74 per maand. 
- Parkeren middels parkeervergunning.

Algemene info:
Het appartement ligt centraal aan de Groene Loper met zowel het gezellige stadsdeel Wyck als het Centrale Station van Maastricht op loopafstand. Veel winkelvoorzieningen alsmede kleine horecagelegenheden zijn in de directe nabijheid. Ook de aansluiting op de diverse uitvalswegen richting Heerlen, Aken, Eindhoven en Luik zijn uitstekend te bereiken. 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.Prijs details

Vraagprijs : € 325.000,-

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Blanckenberghofstraat 31

€ 283.000,- k.k.

Maastricht, Heer
woonhuis
3 slaapkamer(s)
92 m2
363 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie