Te koop

Nassaulaan 20 B, Maastricht

Etage:

begane grond

Woonoppervlakte:

70 m2

Inhoud:

212 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Appartement in nette staat gelegen in de geliefde wijk ''Scharn'' aan de Groene Loper voorzien van een woonkamer, twee ruime slaapkamers, nette keuken, badkamer met separaat toilet, berging, twee balkons en een parkeerplek op afgesloten terrein.

Lees meer

Kenmerken

Wijk : Scharn
Soort : appartement
Type appartement : portiekflat
Woonoppervlakte : 70 m²
Inhoud : 212 mᶟ
Aantal slaapkamers : 2 slaapkamer(s)
Staat : goed
Etage : begane grond
Bouwjaar : 1964

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 20 m²
Afmeting hal : 8 m²
Afmeting keuken : 5 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4-pits gasfornuis, koelkast tafelmodel met vriesvak, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 2 m²
Badkamer voorzieningen : douche, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 19 m²
Slaapkamer 2 : 15 m²
Opbergruimte : 7 m²
Parkeergelegenheid : betaald parkeren, parkeerplaats (buiten)
Buitenruimte : twee balkons
Afmeting buitenruimte : 9 m²
Verwarming : blokverwarming
Onderhoudsabonnement CV : Ja

Omschrijving

Appartement in nette staat gelegen in de geliefde wijk ''Scharn'' aan de Groene Loper voorzien van een woonkamer, twee ruime slaapkamers, nette keuken, badkamer met separaat toilet, berging, twee balkons en een parkeerplek op afgesloten terrein.

Indeling:

Souterrain: 
Privé berging (7 m²)

Begane grond:
Gezamenlijke entree, brievenbussen, intercom met camera, bellentableau en trappenhuis.

+ 0,5
Vanuit de gezamenlijke hal is het appartement middels enkele traptreden te bereiken. Aangekomen in het appartement zijn de overige vertrekken te bereiken middels een ruime hal (8 m²). De woonkamer (20 m²) beschikt over een houten vloer en geniet van veel lichtinval. De nette keuken (5 m²) is voorzien van een 4 pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, koelkast met vriesvak en witgoedaansluiting. Vanuit de keuken en woonkamer is het grootste balkon, gelegen aan de voorzijde, te bereiken. Dit balkon is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik en een muurkast waar de elektrische boiler is gesitueerd.  
De twee ruime slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en zijn respectievelijk 19 en 15 m² groot. Slaapkamer 1 beschikt over een muur/inloopkast. Tevens is het tweede balkon met rolluik te bereiken middels deze slaapkamer. De slaapkamers beschikken eveneens over een houten vloer. 
De badkamer (2 m²) is voorzien van een inloop douche en wastafel. Het separaat toilet is eveneens vanuit de hal te bereiken.

Extra informatie:
- Beschikt over een parkeerplek op afgesloten terrein
- Servicekosten incl. verwarming en waterverbruik bedragen € 211,64 p/m. Dit is incl. verzekeringen, schoonmaak en verbruik van de algemene ruimtes, stookkosten, waterverbruik, onderhoud van de groenvoorzieningen en opbouw van het reservefonds.
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing
- Het appartement is goed onderhouden en geniet van veel lichtinval
- Vrijuitzicht aan de voorzijde over de Groene Loper
- Elektrische boiler is gehuurd (€ 14,96 p/m)

Aanvullende informatie:
Het appartement is goed onderhouden en gelegen in de geliefde wijk ''Scharn'' aan de Groene Loper. Diverse winkelvoorzieningen, openbaar vervoer, uitvalswegen en scholen zijn in de nabijheid gelegen. Het MUMC en Centraal Station en stadscentrum zijn ook op loopafstand gelegen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 189.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Smissenhaag 82

€ 219.000,-

Maastricht, De Heeg
woonhuis
2 slaapkamer(s)
110 m2
375 m3
Bekijk details

Akersteenweg 34 C

€ 184.000,- k.k.

Maastricht, Heer
appartement
2 slaapkamer(s)
81 m2
235 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie