Te koop

Molenweg 13, Eckelrade

Perceeloppervlakte:

312 m2

Woonoppervlakte:

155 m2

Inhoud:

724 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Halfvrijstaande woning gelegen in Eckelrade met prachtig uitzicht aan voor en achterzijde, voorzien van een woonkamer, keuken en bijkeuken, 3 ruime slaapkamers, badkamer, wasberging, kelder, tuin/terras met achterom en riante garage met bergzolder. De garage en bergzolder kunnen middels enkele aanpassingen gebruikt worden voor meerdere doeleinden. Extra slaapkamers, kantoorruimte, dubbele bewoning enz. behoren tot de mogelijkheden. Deze woning is ook te bezichtigen middels live videoverbinding.

Lees meer

Kadastrale kaart met omgevingskaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 155 m²
Perceeloppervlakte : 312 m²
Inhoud : 724 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Warmteisolatie : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1956

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 34 m²
Afmeting hal : 7 m²
Afmeting keuken : 9 m²
Keuken apparatuur : spoelbak
Afmeting badkamer : 9 m²
Badkamer voorzieningen : toilet, dubbele wastafel, whirlpool, inloop douche
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 17 m²
Slaapkamer 2 : 17 m²
Slaapkamer 3 : 35 m²
Bijkeuken : 7 m²
Opbergruimte : 6 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren, garage
Buitenruimte : tuin en terras
Afmeting buitenruimte : 200 m²
Afmeting zolder : 45 m²
Afmeting kelder : 12 m²
Verwarming : cv
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Halfvrijstaande woning gelegen in Eckelrade met prachtig uitzicht aan voor en achterzijde, voorzien van een woonkamer, keuken en bijkeuken, 3 ruime slaapkamers, badkamer, wasberging, kelder, tuin/terras met achterom en riante garage met bergzolder. De garage en bergzolder kunnen middels enkele aanpassingen gebruikt worden voor meerdere doeleinden. Extra slaapkamers, kantoorruimte, dubbele bewoning enz. behoren tot de mogelijkheden. Deze woning is ook te bezichtigen middels live videoverbinding.

Indeling:

Souterrain:
Provisiekelder (12 m²) geschikt voor opslag

Begane grond:
Entree/hal met meterkast geeft toegang tot de eerste verdieping, souterrain, woonkamer en keuken. De ruime doorzonwoonkamer (34 m²) geniet van veel licht inval middels de grote raampartijen. Vanuit de woonkamer is de half open keuken (9 m²) en bijkeuken (7 m²) te bereiken. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een hal met bergkast en toilet voorzien van een fonteintje. De hal verschaft toegang tot de achtergelegen tuin voorzien van bestrating. Tevens beschikt de tuin over een achterom, zonnescherm en berging. De riante naast gelegen garage is voorzien van een elektrische sectionaalpoort. 

Eerste verdieping:
Overloop verschaft toegang tot slaapkamer 1 en 2, wasberging en tweede verdieping. De ruime slaapkamers beschikken beide over een oppervlakte van 17 m². De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een rolluik. De voormalige badkamer is momenteel ingericht al wasberging met witgoedaansluiting en wastafel. De ruime betegelde badkamer (9 m²) beschikt over een inloopdouche, whirlpool, toilet en dubbele wastafel. Tevens is de badkamer voorzien van vloerverwarming en mechanische afzuiging. 
Middels vlizotrap is de bergzolder, gesitueerd boven de garage, te bereiken. Hier bevindt zich de cv-ketel. Deze ruimte kan middels enkele aanpassingen ook fungeren als extra slaapkamer(s).

Tweede verdieping:
De afgewerkte zolderetage (35 m² woonoppervlakte) biedt de mogelijkheid voor het creëren van 1 of zelfs 2 slaapkamers Middels knieschotten is extra bergruimte gecreëerd.

Extra informatie:
- dak vernieuwd is 2007 (dakisolatie aanwezig)
- het woongedeelte is volledig voorzien van isolerende beglazing (grotendeels kunststof en HR++). Mede hierdoor is de geluidshinder nihil.
- keuken dient gemoderniseerd te worden
- cv-ketel is eigendom
- meterkast is vernieuwd in 2006/2007
- Deze woning is ook te bezichtigen middels live videoverbinding. (Whatsapp. facetime, skype)

Aanvullende informatie:
Landelijk halfvrijstaande woning gelegen op de grens tussen Eckelrade en Sint Geertruid. Prachtig vrijuitzicht aan voor- en achterzijde. Rondom voorzien van vele natuur en wandelgebieden. Maastricht is in 10 minuten middels fiets te bereiken. Winkels, huisarts, sportverenigingen, restaurants en overige recreatie in de nabijheid gelegen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 275.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie