Secretaris Waberstraat 17, Maastricht

Perceeloppervlakte:

163 m2

Woonoppervlakte:

112 m2

Inhoud:

552 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Onder bod

BELEGGERS OPGELET. Beleggingsobject gelegen op een gewilde locatie voorzien van 5 kamers, 4 badkamers, inpandige garage en een ruime berging aan de achterzijde. De woning wordt in verhuurde staat verkocht in beschikt over de benodigde vergunning.

Lees meer

Kenmerken

Wijk : Scharn
Soort : beleggingspand
Woonoppervlakte : 112 m²
Perceeloppervlakte : 163 m²
Inhoud : 552 mᶟ
Aantal slaapkamers : 5 slaapkamer(s)
Staat : goed
Bouwjaar : 1960
Energielabel : G

Isolatie en installaties

Verwarming : cv
Warm water installaties : combi cv
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja
Ventilatie : natuurlijk
Beglazing woonkamer : dubbel
Beglazing slaapkamer : dubbel

Afmetingen en voorzieningen

Hal : 5 m²
Badkamer : 2 m²
Badkamer voorzieningen : douche, toilet, wastafel
Toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 13 m²
Slaapkamer 2 : 20 m²
Slaapkamer 3 : 19 m²
Slaapkamer 4 : 18 m²
Slaapkamer 5 : 9 m²
Garage : Ja
Garage type : enkel
Garage : 30 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren, betaald parkeren
Buitenruimte : tuin en dakterras
Buitenruimte : 25 m²
Badkamer voorzieningen : douche, toilet, wastafel
Toilet 2 : 1 m²
Toilet voorzieningen 2 : toilet
Zolder : 20 m²
Kelder : 8 m²

Omschrijving

BELEGGERS OPGELET. Beleggingsobject gelegen op een gewilde locatie voorzien van 5 kamers, 4 badkamers, inpandige garage en een ruime berging aan de achterzijde. De woning wordt in verhuurde staat verkocht in beschikt over de benodigde vergunning.

Indeling:

Souterrain:
Kelder (8m²) 

Begane grond:
Entree, hal met toegang naar de riante garage. De garage biedt toegang naar kamer 1 en naar de badkamers. Kamer 1 (13m²) beschikt over een schuifpui welke toegang biedt naar de kleine patiotuin. De kitchenette van deze kamer staat in de garage. De kitchenette beschikt over een recirculatiekap, 2 pits elektrische kookplaat en een koelkast met vriesvak.
De 3 badkamers beschikken alle drie over een douche, toilet en vaste wastafel. 
Tevens zijn de berging met de witgoedaansluitingen en de c.v.-berging in de garage gelegen.
Vanuit de garage is er toegang naar de achtergelegen berging.

Eerste verdieping:
Overloop met toilet. Kamer 2 (19m²) is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een eigen kitchenette met kookplaat en koelkast met vriesvak. Kamer 3 (20m²) is aan de achterzijde gelegen en beschikt over een eigen keuken voorzien van recirculatiekap, 4 pits gasfornuis, vaatwasser en een koelkast. Deze kamer beschikt over een eigen toilet. Vanuit deze kamer is er toegang naar het dakterras (25m²).

Tweede verdieping:
Overloop met toegang naar de 4e badkamer. Deze badkamer is voor kamer 4 en 5 en is voorzien van een douche en vaste wastafel. Kamer 4 (18m²)beschikt ook over een eigen kitchenette welke is voorzien van een afzuigkap, 2 pits elektrische kookplaat en een koelkast. 
Kamer 5 (9m²) beschikt over een kitchenette en een slaapzolder. Deze slaapzolder is niet opgenomen in het aantal m² vanwege de zeer beperkte stahoogte.

Extra informatie:
- De woning is netjes onderhouden en altijd in beheer geweest van een professioneel bedrijf.
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen en isolerende beglazing.
- De kamers 2 t/m 5 beschikken allen over een laminaat vloer.
- De brutohuur bedraagt € 2916,70 per maand, dit is € 35.000,40 op jaarbasis. Na aftrek van voorschot G/W/E en overige servicekosten, bedraagt de nettohuur € 1986,70 per maand, dit is € 23.840,40 op jaar basis 

Algemene informatie: 
De woning is in Scharn gelegen, nabij de uitvalswegen A2 en A79, Centraal Station, en het historisch centrum van Maastricht. Tevens zijn scholen en het winkelcentrum 'De Leim' op een steenworp afstand gelegen. Het MUMC en de daarbij behorende faculteiten zijn op fietsafstand gelegen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 385.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Vergelijkbare woningen

Wallensgaard 15

€ 365.000,- k.k.

Maastricht, Eyldergaard
woonhuis
3 slaapkamer(s)
85 m2
457 m3
Bekijk details

Meendaal 222

€ 435.000,- k.k.

Maastricht, De Heeg
woonhuis
4 slaapkamer(s)
140 m2
646 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie