Pastoor Heijnenstraat 15, Maastricht

Perceeloppervlakte:

243 m2

Woonoppervlakte:

98 m2

Inhoud:

422 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Volledig te renoveren 2-onder-1 kap woning met garage in de geliefde wijk 'Heer' voorzien van een woonkamer, gesloten keuken, 4 slaapkamers, badkamer, voortuin met dubbele oprit en een achtertuin.

Lees meer

Kadastrale kaart

Download

Energielabel

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Wijk : Heer
Soort : woonhuis
Bouwaard : geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Woonoppervlakte : 98 m²
Perceeloppervlakte : 243 m²
Inhoud : 422 mᶟ
Aantal slaapkamers : 4 slaapkamer(s)
Staat : matig
Bouwjaar : 1964
Energielabel : G

Isolatie en installaties

Verwarming : geen c.v.
Ventilatie : natuurlijk
Beglazing woonkamer : enkel
Beglazing slaapkamer : enkel

Afmetingen en voorzieningen

Woonkamer : 28 m²
Hal : 9 m²
Keuken : 10 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4-pits gasfornuis, oven, koelkast tafelmodel zonder vriesvak, afzuigkap
Badkamer : 3 m²
Badkamer voorzieningen : wastafel
Toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 12 m²
Slaapkamer 2 : 8 m²
Slaapkamer 3 : 11 m²
Slaapkamer 4 : 8 m²
Garage : Ja
Garage type : enkel
Garage : 16 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren, dubbele oprit
Buitenruimte : tuin, balkon
Kelder : 12 m²

Omschrijving

Volledig te renoveren 2-onder-1 kap woning met garage in de geliefde wijk 'Heer' voorzien van een woonkamer, gesloten keuken, 4 slaapkamers, badkamer, voortuin met dubbele oprit en een achtertuin.

Indeling:

Souterrain:
Vanuit de keuken is de kelder (12m²) te bereiken. Voorheen in gebruik als provisie- en wasruimte.

Begane grond:
Entree/ hal met meterkast, toilet, berging en trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer (28m²) is voorzien van een tegelvloer, gaskachel en veel lichtinval door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. De gesloten keuken (10m²) met voldoende plaats voor een eettafel is te bereiken vanuit de woonkamer en hal. 
Verder is de keuken eenvoudig met een inrichting in rijopstelling en diverse (inbouw)apparatuur, te weten: spoelbak, 4-pits gasfornuis met afzuigkap, koelkast en een oven. Vanuit de woonkamer en keuken is er toegang naar de tuin en de garage (16m²) middels openslaande deur. De achtertuin met voldoende privacy beschikt over veel groen en is gelegen op het oosten.

Eerste verdieping:
Vanuit de overloop zijn de slaapkamers en de badkamer te bereiken. Slaapkamer 1 (12m²), met toegang naar een balkon, en slaapkamer 2 (8m²) zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 3 (11m²) en slaapkamer 4 (8m²)  zijn gelegen aan de rustige achterzijde met uitzicht over de tuin. De eenvoudige badkamer (3m²) is voorzien van een lavette.

Extra informatie:
- De woning dient volledig gerenoveerd te worden.
- Geheel voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing.
- Definitief energielabel 'G'.
- Verwarming wordt verkregen middels gaskachel en gevelkachels. De geiser t.b.v. het warm water wordt verwijderd door Volta. 
- De achtertuin is oost georiënteerd.
- Oprit geschikt voor meerdere auto's. In de straat is vrij parkeren mogelijk.
- Bouwkundig inspectierapport aanwezig.

Aanvullende informatie:
De woning is centraal gelegen in de wijk 'Heer'. Scholen, winkelcentra, openbaar vervoer zijn in de directe nabijheid gelegen. Ook zijn uitvalswegen richting A2 en A79 goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 179.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Via Regia 192 F

€ 185.000,- k.k.

Maastricht, Brusselsepoort
appartement
1 slaapkamer
60 m2
199 m3
Bekijk details

Clavecymbelstraat 66 B

€ 199.000,- k.k.

Maastricht, Caberg
appartement
3 slaapkamer(s)
82 m2
298 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie