Te koop

Aureliushof 115 H, Maastricht

Verdieping:

zesde verdieping

Woonoppervlakte:

90 m2

Inhoud:

284 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Onder bod

In de wijk Daalhof gelegen, geheel te renoveren, ruim appartement op de zesde verdieping in een goed onderhouden complex met lift. Het appartement beschikt over een grote woonkamer, keuken, badkamer, separaat toilet en 3 slaapkamers. Verder beschikt het appartement over een ruim balkon, een bijkeuken en een privé berging op de begane grond.

Lees meer

Kadastrale kaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Wijk : Daalhof
Soort : appartement
Type appartement : galerijflat
Woonoppervlakte : 90 m²
Inhoud : 284 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : slecht
Verdieping : zesde verdieping
Lift : Ja
Bouwjaar : 1973

Afmetingen en voorzieningen

Woonkamer : 26 m²
Hal : 8 m²
Keuken : 11 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4-pits gasfornuis, koelkast hoog model, afzuigkap
Badkamer : 3 m²
Badkamer voorzieningen : douche, wastafel
Toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 11 m²
Slaapkamer 2 : 11 m²
Slaapkamer 3 : 8 m²
Bijkeuken : 3 m²
Opbergruimte : 4 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Verwarming : blokverwarming

Omschrijving

Wegens de vele aanvragen is het niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen, laat uw gegevens achter dan wordt u op de reservelijst geplaatst.

In de wijk Daalhof gelegen, geheel te renoveren, ruim appartement op de zesde verdieping in een goed onderhouden complex met lift. Het appartement beschikt over een grote woonkamer, keuken, badkamer, separaat toilet en 3 slaapkamers. Verder beschikt het appartement over een ruim balkon, een bijkeuken en een privé berging op de begane grond.

Indeling:

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree, brievenbussen, bellentableau, lift en trappenhuis.
Privé berging (4m²).

Zesde verdieping:
Entree/hal, royale woonkamer (26m²) met semi open keuken en toegang naar het ruime balkon middels openslaande deur. Door de grote raampartijen is de gehele woonkamer voorzien van veel lichtinval. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over het aan de voorzijde van het complex gelegen park. De semi open keuken (11m²) in hoekopstelling is uitgerust met de volgende (inbouw)apparatuur: afzuigkap, 4 pits gasfornuis en een koelkast. In de keuken is er een apart eetgedeelte met een inbouw-/provisiekast. Aansluitend bijkeuken/berging met boiler en wasmachineaansluiting.
Vanuit de woonkamer zijn via een tussenportaal 3 slaapkamers, de badkamer, een separaat toilet en een ruime berging te bereiken. Slaapkamer 1 (11m²) is gelegen aan de galerijzijde van het complex en beschikt over 2 muurkasten. Slaapkamer 2 (11m²) beschikt eveneens over 2 muurkasten en is net als slaapkamer 3 (8m²) gelegen aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een douche en vaste wastafel. Separaat toilet met fonteintje.

Extra informatie:
- Het appartement dient geheel gerenoveerd te worden.
- Geheel voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing (HR++).
- Verwarming middels blokverwarming. Warm water wordt verkregen middels een boiler (bj. 2006; huur). Volta; € 18,36 per maand.
- Privé berging op de begane grond.
- De servicekosten bedragen: €233,- per maand dit is incl. verzekering, voorschot stookkosten, water, schoonmaak en verbruik algemene ruimte, opbouw reservefonds. 
- Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein aan de achterzijde van het complex.

Algemene informatie:
Het appartement is centraal gelegen ten opzichte van diverse winkelvoorzieningen, openbaar vervoer en scholen. Ook het stadscentrum is op fietsafstand.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

 

Prijs details

Vraagprijs : € 140.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie