Te koop

Zeepziedersdreef 12 B, Maastricht

Verdieping:

tweede verdieping

Woonoppervlakte:

80 m2

Inhoud:

252 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Wegens de vele aanvragen is het niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen, laat uw gegevens achter dan wordt u op de reservelijst geplaatst.

Goed onderhouden appartement gelegen op de tweede verdieping in de geliefde wijk 'Belfort'. Het appartement is voorzien van een royale woonkamer, nette keuken met bijkeuken, 2 slaapkamers, badkamer en een separaat toilet. 

Lees meer

Brochure

Download

Kadastrale kaart

Download

Kenmerken

Wijk : Belfort
Soort : appartement
Type appartement : portiekflat
Woonoppervlakte : 80 m²
Inhoud : 252 mᶟ
Aantal slaapkamers : 2 slaapkamer(s)
Staat : goed
Verdieping : tweede verdieping
Bouwjaar : 1964

Afmetingen en voorzieningen

Woonkamer : 34 m²
Hal : 5 m²
Keuken : 8 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 5 pits kookplaat, gas, vaatwasser, afzuigkap
Badkamer : 2 m²
Badkamer voorzieningen : douche, wastafel
Toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 12 m²
Slaapkamer 2 : 10 m²
Bijkeuken : 4 m²
Opbergruimte : 6 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : twee balkons
Buitenruimte : 5 m²
Verwarming : blokverwarming

Omschrijving

Goed onderhouden appartement gelegen op de tweede verdieping in de geliefde wijk 'Belfort'. Het appartement is voorzien van een royale woonkamer, nette keuken met bijkeuken, 2 slaapkamers, badkamer en een separaat toilet. 

Indeling: 

Souterrain: 
Privéberging (6m²)

Begane grond:
Gezamenlijke entree, bellentableau, brievenbus en trappenhuis.

Tweede verdieping:
Entree/hal met toegang naar de woonkamer, keuken, badkamer, het toilet en de 2 slaapkamers. De ruime woonkamer (34m²) is voorzien van een mooie laminaatvloer en grote raampartijen aan beide zijde. De gesloten keuken (8m²) met inrichting is voorzien van de volgende (inbouw)apparatuur: spoelbak, 5 pits gasfornuis, afzuigkap en een koel-vriescombinatie (los). Vanuit de keuken is de wasruimte/bijkeuken te bereiken met wasmachineaansluiting en toegang tot de meterkast en het balkon aan de voorzijde. Slaapkamer 1 (12m²), met een royale muurkast, en slaapkamer 2 (10m²) zijn beide gelegen aan de achterzijde en voorzien van een laminaatvloer. Slaapkamer 1 geeft toegang tot het zonnige balkon aan de achterzijde. De badkamer (2m²) is uitgerust met een douche en vaste wastafel. Het separaat toilet is voorzien van een fonteintje. 

Extra informatie:
- Het appartement is goed onderhouden, enkele modernisering is wenselijk.
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Verwarming wordt verkregen middels blokverwarming. Warm water middels geiser.
- De wasmachineaansluiting bevindt zich in de bijkeuken.
- De servicekosten bedragen € 214,49 per maand, dit is incl. water, voorschot stookkosten, verzekeringen, onderhoud groenvoorzieningen, verbruik en schoonmaak algemene ruimtes en opbouw reservefonds.

Algemene informatie:
Het appartement is gelegen in de geliefde wijk 'Belfort' op loopafstand van het winkelcentrum en in de nabijheid van scholen en openbaar vervoer. Het centrum van Maastricht is eveneens goed bereikbaar op enkele minuten fietsen, alsmede autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 189.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Keersboomgaard 18

€ 189.000,- k.k.

Maastricht, Eyldergaard
woonhuis
2 slaapkamer(s)
77 m2
330 m3
Bekijk details

Wolkammersdreef 47 D

€ 199.000,- k.k.

Maastricht, Belfort
appartement
2 slaapkamer(s)
79 m2
253 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie