Te koop

Molenstraat 13, Valkenburg

Perceeloppervlakte:

105 m2

Woonoppervlakte:

129 m2

Inhoud:

490 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Goed onderhouden, karakteristieke hoekwoning gelegen in het centrum van ''Valkenburg''. De woning beschikt over een woonkamer, ruime keuken, ruime badkamer, 4 slaapkamers, zolder, berging en een tuin.

Lees meer

Brochure

Download

Kadastrale kaart

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : hoekwoning
Woonoppervlakte : 129 m²
Perceeloppervlakte : 105 m²
Inhoud : 490 mᶟ
Aantal slaapkamers : 4 slaapkamer(s)
Staat : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1898

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 26 m²
Afmeting hal : 6 m²
Afmeting keuken : 16 m²
Keuken apparatuur : 4-pits gasfornuis, koelkast tafelmodel met vriesvak, afzuigkap
Afmeting badkamer : 6 m²
Badkamer voorzieningen : toilet, dubbele wastafel, inloop douche
Slaapkamer 1 : 16 m²
Slaapkamer 2 : 9 m²
Slaapkamer 3 : 7 m²
Slaapkamer 4 : 10 m²
Parkeergelegenheid : vergunning mogelijk
Buitenruimte : tuin
Afmeting buitenruimte : 35 m²
Afmeting zolder : 16 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Goed onderhouden, karakteristieke hoekwoning gelegen in het centrum van ''Valkenburg''. De woning beschikt over een woonkamer, ruime keuken, ruime badkamer, 4 slaapkamers, zolder, berging en een tuin.

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal met meterkast geeft toegang tot de keuken, woonkamer en eerste verdieping. De woonkamer (26 m²) geniet mede door de uitbouw met grote raampartijen van veel lichtinval. De ruime leefkeuken (16 m²) beschikt over inrichting en apparatuur; koelkast met vriesvak, spoelbak, 4 pits gasfornuis, afzuigkap en een combi-oven. De keuken geeft vervolgens toegang tot de ruime badkamer (6 m²). Deze is voorzien van een dubbele wastafel, inloopdouche en toilet. 
De achtergelegen tuin beschikt over een zij-ingang en een berging met witgoedaansluiting. 

Eerste verdieping:
Overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers. Slaapkamer 1 is 16 m² groot en is gelegen over de gehele lengte van de woning. Slaapkamer 2 en 3 zijn respectievelijk 9 en 7 m² groot. Slaapkamer 2 biedt tevens doorgang naar het balkon (12 m²).

Tweede verdieping:
Middels vaste trap is de zolderetage te bereiken waar slaapkamer 4 (10 m²) is gesitueerd. De overige ruimte is momenteel in gebruik t.b.v. opslag. Middels enkele kleine aanpassingen kan deze ruimte ook dienen als vijfde slaapkamer, werkkamer etc. De cv-ketel is tevens in deze ruimte gesitueerd.

Extra informatie:
- Moderne groepenkast aanwezig met 6 automaten en 2 aardlekschakelaars
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Cv-ketel is eigendom (bouwjaar december 2013)
- Badkamer is vernieuwd in 2004 en zeer goed onderhouden
- Dakpannen zijn vernieuwd in 2008
- Dak aanbouw vernieuwd in 2012
- Deels voorzien van rolluiken

Aanvullende informatie:
De woning is gelegen in het centrum van Valkenburg. Winkelcentra, sportfaciliteiten, wandelgebied en openbaar vervoer zijn op enkele minuten van de woning te bereiken. Eveneens zijn autosnelwegen goed bereikbaar.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 279.000,- k.k.
Aanvaarding : per direct

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Koningswinkelstraat 56

€ 249.000,- k.k.

Valkenburg
woonhuis
4 slaapkamer(s)
141 m2
556 m3
Bekijk details

Strabeek 18

€ 315.000,- k.k.

Valkenburg
appartement
4 slaapkamer(s)
295 m2
m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie