Te koop

Emmaberg 12, Valkenburg

Perceeloppervlakte:

417 m2

Woonoppervlakte:

174 m2

Inhoud:

620 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Zeer ruime, in Valkenburg gelegen, halfvrijstaande woning met prachtig uitzicht aan de voorzijde. De woning beschikt over een woon- en eetkamer, ruime keuken, 6 slaapkamers met mogelijkheid tot creëren van 1 extra slaapkamer, badkamer, meerdere bergruimtes en kelder, een ruime oprit met carport en een tuin met achterom en tuinberging. 

Lees meer

Kadastrale kaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 174 m²
Perceeloppervlakte : 417 m²
Inhoud : 620 mᶟ
Aantal slaapkamers : 6 slaapkamer(s)
Staat : goed
Warmteisolatie : goed
Bouwjaar : 1965

Afmetingen en voorzieningen

Woonkamer : 23 m²
Eetkamer : 15 m²
Hal : 7 m²
Keuken : 11 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 5 pits kookplaat, gas, oven, vaatwasser, afzuigkap
Badkamer : 4 m²
Badkamer voorzieningen : toilet, wastafel, inloop douche
Toilet : 2 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 14 m²
Slaapkamer 2 : 14 m²
Slaapkamer 3 : 11 m²
Slaapkamer 4 : 8 m²
Slaapkamer 5 : 20 m²
Slaapkamer 6 : 8 m²
Opbergruimte : 10 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren, carport, dubbele oprit
Buitenruimte : tuin
Buitenruimte : 340 m²
Zolder : 34 m²
Kelder : 11 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel

Omschrijving

Zeer ruime, in Valkenburg gelegen, halfvrijstaande woning met prachtig uitzicht aan de voorzijde. De woning beschikt over een woon- en eetkamer, ruime keuken, 6 slaapkamers met mogelijkheid tot creëren van 1 extra slaapkamer, badkamer, meerdere bergruimtes en kelder, een ruime oprit met carport en een tuin met achterom en tuinberging. 

Indeling: 

Begane grond:
Centrale entree/hal met meterkast en separaat toilet voorzien van een fonteintje geeft toegang tot de overige ruimtes. Aan de linkzijde is de sfeervolle doorzonwoonkamer (23 m²) met gashaard gelegen. Middels openslaande deuren is de achtergelegen tuin te bereiken. Aan de rechterzijde van de hal is de eetkamer (15 m²) en keuken (11 m²) te bereiken. 
De tuin is gunstig (zuidwesten) gesitueerd. Eveneens beschikt de tuin over een achterom en een tuinberging met elektra. De ruime oprit met carport is geschikt voor meerdere voertuigen.

Eerste verdieping:
Overloop geeft toegang tot de badkamer en 4 slaapkamers. De knusse badkamer (4 m²) met afzuiging beschikt over een inloopdouche, toilet en wastafel. De 4 ruime slaapkamers zijn respectievelijk 14, 14, 11 en 8 m² groot. 

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping zijn slaapkamer 5 en 6 gesitueerd. Eveneens beschikt de verdieping over een overloop en cv-ruimte. Slaapkamer 5 en 6 zijn 20 en 8 m² groot. Middels enkele kleine aanpassingen is slaapkamer 5 op te delen in separate ruimtes. Tot slot zijn er meerdere bergruimtes gecreëerd.

Extra informatie:
- Cv-ketel is gehuurd (bouwjaar 2014) 
- Nagenoeg geheel voorzien van rolluiken
- Geheel voorzien van houten kozijnen
- Deels dubbele en deels enkele beglazing aanwezig
- Vloer tweede verdieping is geïsoleerd

Aanvullende informatie:
Deze zeer ruime woning is gelegen nabij het centrum van Valkenburg en aansluiting met de A79. Eveneens zijn uitvalswegen richting Maastricht, Heerlen en Eindhoven zeer goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 315.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Strabeek 18

€ 315.000,- k.k.

Valkenburg
appartement
6 slaapkamer(s)
295 m2
m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie