Te koop

Pastoor Halmansstraat 24, Ulestraten

Perceeloppervlakte:

217 m2

Woonoppervlakte:

95 m2

Inhoud:

290 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Op een rustige locatie in Ulestraten gelegen halfvrijstaande woning voorzien van een woonkamer, open keuken, 4 slaapkamers, badkamer, kelder, berging en tuin met overkapping.

Lees meer

Brochure

Download

Kadastrale kaart

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 95 m²
Perceeloppervlakte : 217 m²
Inhoud : 290 mᶟ
Aantal slaapkamers : 4 slaapkamer(s)
Staat : goed
Warmteisolatie : goed
Etage : niet van toepassing
Bouwjaar : 1963

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 24 m²
Afmeting hal : 3 m²
Afmeting keuken : 7 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4-pits gasfornuis, combi magnetron, koelkast tafelmodel zonder vriesvak, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 2 m²
Badkamer voorzieningen : douche, dubbele wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 12 m²
Slaapkamer 2 : 11 m²
Slaapkamer 3 : 8 m²
Slaapkamer 4 : 12 m²
Opbergruimte : 11 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren, oprit
Buitenruimte : tuin en terras
Afmeting buitenruimte : 150 m²
Afmeting zolder : 16 m²
Afmeting kelder : 8 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel

Omschrijving

Op een rustige locatie in Ulestraten gelegen halfvrijstaande woning voorzien van een woonkamer, open keuken, 4 slaapkamers, badkamer, kelder, berging en tuin met overkapping.

Indeling:

Souterrain:
Provisiekelder (8 m²) geschikt voor opslag.

Begane grond:
Entree/hal (3 m²) met separaat toilet geeft toegang tot de overige ruimtes. De open keuken (7 m²) is voorzien van een 4 pits gas fornuis, afzuigkap, combi oven, koelkast, spoelbak en vaatwasser. Aansluitend bevindt zich de doorzon woonkamer (24 m²). De keuken en woonkamer zijn voorzien van een parketvloer. De tuin met overdekt terras geeft toegang tot de berging. De berging (11 m²) beschikt over witgoedaansluiting en is tevens ook via de oprit te bereiken.

Eerste verdieping:
Overloop met bergkast geeft toegang tot slaapkamer 1, 2 en 3 en de badkamer. De slaapkamers beschikken over een oppervlakte van 12, 11 en 8 m². De betegelde badkamer (2,5 m²) is voorzien van een douche en dubbele wastafel. 

Tweede verdieping:
Middels vaste trap is de zolder te bereiken. Deze is verdeeld in 4 ruimtes die bestaan uit een overloop, berging en cv-ruimte. Daarnaast is slaapkamer 4 (12 m²) ook gelegen op de zolder. Enige afwerking gewenst.

Extra informatie:
- Voorzijde voorzien van elektrische rolluiken
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Spouwmuur- en dakisolatie aanwezig
- C.v. installatie is eigendom.
- WOZ-waarde 1-1-2018: €192.000,-

Aanvullende informatie:
Half vrijstaande woning gelegen in Ulestraten. Openbaar vervoer en overige voorzieningen in de nabijheid. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 199.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie