Te koop

Don Boscostraat 69, Ulestraten

Perceeloppervlakte:

248 m2

Woonoppervlakte:

95 m2

Inhoud:

375 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Levensloopbestendige halfvrijstaande woning gelegen in Ulestraten voorzien van een woonkamer met open keuken, eetkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers, kelder, zolder en een gezellige tuin voorzien van een leuke zithoek en een achteringang.

Lees meer

Kadastrale kaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 95 m²
Perceeloppervlakte : 248 m²
Inhoud : 375 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Etage : niet van toepassing
Bouwjaar : 1963

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 24 m²
Afmeting eetkamer : 12 m²
Afmeting hal : 4 m²
Afmeting keuken : 8 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 5 pits kookplaat, gas, combi magnetron, koelkast hoog model met vriesvak, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 7 m²
Badkamer voorzieningen : ligbad, douche, dubbele wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 12 m²
Slaapkamer 2 : 11 m²
Slaapkamer 3 : 8 m²
Bijkeuken : 5 m²
Opbergruimte : 12 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren, oprit
Buitenruimte : tuin
Afmeting buitenruimte : 84 m²
Afmeting badkamer 2 : 2 m²
Afmeting zolder : 16 m²
Afmeting kelder : 8 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja
Onderhoudsabonnement CV : Ja

Omschrijving

Levensloopbestendige halfvrijstaande woning gelegen in Ulestraten voorzien van een woonkamer met open keuken, eetkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers, kelder, zolder en een gezellige tuin voorzien van een leuke zithoek en een achteringang.

Indeling

Souterrain:
Provisie (8 m²) kelder geschikt voor opslag.

Begane grond:
Entree/hal met separaat toilet geeft toegang tot eerste verdieping, kelder en keuken. De open keuken (8 m²) beschikt over een 5 pits gasfornuis met wokbrander, afzuigkap, spoelbak, koelkast met vriesvak, combi oven en een ingebouwde koffiemachine. Aangrenzend bevindt zich de doorzon woonkamer (24 m²) die beschikt over veel lichtinval middels grote raampartijen. Vanuit de keuken is de bijkeuken (5 m²) met witgoedaansluiting te bereiken. Aangrenzend bevinden zich de levensloopbestendige ruimtes. Deze eerste ruimte (12 m²) is momenteel ingericht als eetkamer maar biedt ook de mogelijkheid om als slaapkamer te worden gebruikt op de begane grond. De achterliggende badkamer (7 m²) is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel.
De tuin met achterom (84 m²) beschikt over een gezellige zithoek. De naastgelegen berging beschikt over een oppervlakte van 12 m². Achter de berging is een overkapping gerealiseerd.

Eerste verdieping:
Overloop met bergkast geeft toegang tot de overige ruimtes. Slaapkamer 1 en 3 zijn gelegen aan de achterzijde en zijn respectievelijk 12 en 8 m². Slaapkamer 2 (11 m²) met bergkast is gelegen aan de voorzijde van de woning. De tweede badkamer (2 m²) beschikt over een douche en wastafel.

Tweede verdieping:
De bergzolder met een nokhoogte van 2,2m is verdeeld in twee separate ruimtes. Het creëren van een extra slaapkamer is mogelijk middels aanbrengen van een vaste trap en dakkapel. Tevens is hier de cv-ketel gesitueerd.

Extra informatie:
- Geheel voorzien van rolluiken op eerste verdieping
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Uitbouw beschikt over een kunststof dakbedekking.
- De keuken is geplaatst in 2013

Aanvullende informatie:
Half vrijstaande levensloopbestendige woning gelegen in Ulestraten. Openbaar vervoer en overige voorzieningen in de nabijheid. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 190.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Pastoor Halmansstraat 24

€ 199.000,- k.k.

Ulestraten
woonhuis
3 slaapkamer(s)
95 m2
290 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie