Te koop

Pastoor Nicolaus de Reimsstraat 9, Meerssen

Perceeloppervlakte:

194 m2

Woonoppervlakte:

100 m2

Inhoud:

429 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Moderne halfvrijstaande woning voorzien van royale woonkamer met open moderne keuken, luxe badkamer, 3 slaapkamers en een inpandige garage met ruime berging. De garage is ruim, verdeeld in 2 ruimtes en geschikt voor kantoor aan huis.

Lees meer

Brochure

Download

Kadastrale kaart met omgevingskaart

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 100 m²
Perceeloppervlakte : 194 m²
Inhoud : 429 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Bouwjaar : 1984

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 28 m²
Afmeting hal : 4 m²
Afmeting keuken : 5 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4 pits kookplaat, keramisch, oven, koelkast hoog model zonder vriesvak, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 3 m²
Badkamer voorzieningen : douche, toilet, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 13 m²
Slaapkamer 2 : 10 m²
Slaapkamer 3 : 6 m²
Hobby kamer : 13 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren, garage, oprit
Buitenruimte : tuin
Verwarming : cv
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Moderne halfvrijstaande woning voorzien van royale woonkamer met open moderne keuken, luxe badkamer, 3 slaapkamers en een inpandige garage met ruime berging. De garage is ruim, verdeeld in 2 ruimtes en geschikt voor kantoor aan huis.

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal geeft toegang tot de overige ruimtes en is voorzien van een toilet met fonteintje. De garage (16m²) is voorzien van een wasmachineaansluiting. De berging (13m²) geeft directe toegang naar de tuin. Deze ruimte kan ook bij de garage worden getrokken of er kan een kantoorruimte worden gerealiseerd.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot de overige ruimtes. De ruime woonkamer (28m²) is voorzien van een plavuizen vloer en veel lichtinval. De open keuken (5m²) is voorzien van moderne inrichting en beschikt over de volgende apparatuur: afzuigkap, 4 pits elektrische kookplaat, oven, vaatwasser en een koelkast. Vanuit de keuken heeft men toegang naar een ruim terras (21m²). Dit terras staat in verbinding met de tuin.

Tweede verdieping:
De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 (13m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 2 (10m²) en slaapkamer 3 (6m²) zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. De moderne badkamer (3m²) is voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel en een toilet.

Extra informatie:
- De woning is goed onderhouden.
- Deels voorzien van isolerende beglazing en deels voorzien van enkele beglazing.
- De woning is deels voorzien van rolluiken.
- Voorzien van een gezellig terras met een zonnescherm.
- De c.v.-installatie (2012) is eigendom
- De eerste verdieping is voorzien van vloerverwarming.
- De slaapkamers hebben een laminaatvloer.

Aanvullende informatie:
De woning is gelegen kort bij het centrum van Meerssen en treinstation. Meerssen ligt zeer centraal en is op loopafstand van station, onderwijs, horeca, winkels en overige voorzieningen. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Maastricht/Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 225.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Klinkenberg 103

€ 209.000,- k.k.

Meerssen
woonhuis
3 slaapkamer(s)
100 m2
310 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie