Te koop

Pastoor Arnold Somyasingel 54, Meerssen

Perceeloppervlakte:

165 m2

Woonoppervlakte:

101 m2

Inhoud:

365 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Goed onderhouden in Meerssen gelegen tussenwoning met garage voorzien van een woonkamer, open keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer, berging, zolder en garage. 

Lees meer

Brochure

Download

Kadastrale kaart

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : tussenwoning
Woonoppervlakte : 101 m²
Perceeloppervlakte : 165 m²
Inhoud : 365 mᶟ
Aantal slaapkamers : 4 slaapkamer(s)
Staat : goed
Warmteisolatie : goed
Bouwjaar : 1983

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 26 m²
Afmeting hal : 5 m²
Afmeting keuken : 6 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4-pits gasfornuis, oven, koelkast hoog model zonder vriesvak, afzuigkap
Afmeting badkamer : 5 m²
Badkamer voorzieningen : douche, toilet, dubbele wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 15 m²
Slaapkamer 2 : 7 m²
Slaapkamer 3 : 7 m²
Slaapkamer 4 : 19 m²
Opbergruimte : 5 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren, garage
Buitenruimte : tuin
Afmeting buitenruimte : 92 m²
Afmeting zolder : 20 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel (huur)
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja
Onderhoudsabonnement CV : Ja

Omschrijving

Goed onderhouden in Meerssen gelegen tussenwoning met garage voorzien van een woonkamer, open keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer, berging, zolder en garage. 

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal (5 m²) met meterkast en separaat toilet met fonteintje geeft toegang tot de eerste verdieping en woonkamer. In de doorzonwoonkamer (26 m²) bevindt zich een trapkast. Aangrenzend bevindt zich de open keuken (6 m²) die voorzien is van een 4 pits gasfornuis, oven, afzuigkap, koelkast en spoelbak. In de berging (5 m²) is de witgoedaansluiting gesitueerd. De tuin is te bereiken vanuit de woonkamer en berging en beschikt over een vaste overkapping. Tevens kan er ook een achterom gerealiseerd worden. De achtergelegen garage (19 m²) is voorzien van een elektrische sectionaal poort en vliering.

Eerste verdieping:
Overloop geeft toegang tot de badkamer en slaapkamer 1,2 en 3. De moderne badkamer (5 m²) is voorzien van een dubbele wastafel, inloopdouche, toilet en afzuiging. Slaapkamer 1,2 en 3 zijn respectievelijk 14, 7 en 7 m² groot. 

Tweede verdieping:
Middels vaste trap is de zolder (20 m²) te bereiken waar slaapkamer 4 is gesitueerd. De nokhoogte bedraagt 2,70m. Tevens is het dak geïsoleerd en is er de cv-ketel gesitueerd.

Extra informatie:
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Spouwmuur- en dakisolatie aanwezig
- Cv-ketel is gehuurd (€ 28,29 per maand)
- Gebruiksoppervlakte 130 m²
- Vrij uitzicht aan de achterzijde

Aanvullende informatie:
De woning is gelegen in Meerssen. Diverse winkelvoorzieningen, scholen en openbaar vervoer zijn in de nabijheid gelegen. De woning is gunstig gelegen t.o.v. de uitvalswegen richting Maastricht, Heerlen en Sittard.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 239.500,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie