Te koop

Bunderstraat 200, Meerssen

Perceeloppervlakte:

612 m2

Woonoppervlakte:

120 m2

Inhoud:

432 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Karakteristieke halfvrijstaande jaren '30 woning voorzien van: woonkamer, gesloten keuken, badkamer, 3 slaapkamers, zolderverdieping, diverse buitenbergingen en een zeer ruime tuin (612m²).

Lees meer

Brochure

Download

Kadastrale kaart en omgevingskaart

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : hoekwoning
Woonoppervlakte : 120 m²
Perceeloppervlakte : 612 m²
Inhoud : 432 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Etage : niet van toepassing
Bouwjaar : 1930

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 29 m²
Afmeting hal : 6 m²
Afmeting keuken : 6 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4-pits gasfornuis, oven, koelkast hoog model, afzuigkap
Afmeting badkamer : 2 m²
Badkamer voorzieningen : douche, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 20 m²
Slaapkamer 2 : 12 m²
Slaapkamer 3 : 9 m²
Opbergruimte : 21 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : tuin
Afmeting buitenruimte : 500 m²
Afmeting zolder : 48 m²
Afmeting kelder : 15 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel (eigendom)

Omschrijving

Karakteristieke halfvrijstaande jaren '30 woning voorzien van: woonkamer, gesloten keuken, badkamer, 3 slaapkamers, zolderverdieping, diverse buitenbergingen en een zeer ruime tuin (612m²).

Souterrain
Provisiekelder

Begane grond
Entree/hal met glas in lood ramen, trappartij, meterkast en toegang naar de kelder, eerste verdieping en woonkamer. De woonkamer (29m²) is middels karakteristieke schuifdeuren onderverdeeld in 2 ruimtes. De gesloten keuken is voorzien van eenvoudige inrichting en de volgende apparatuur: een afzuigkap, 4 pits gasfornuis, oven, koelkast en spoelbak. In de bijkeuken (6m²) bevindt zich de wasmachineaansluiting en deze ruimte biedt toegang naar de badkamer (2m²) en het separaat toilet. De eenvoudige badkamer heeft een douche en een vaste watafel. De tuin is voorzien van een buitenberging onderverdeeld in 2 ruimtes van respectievelijk 11m² en 10m², een terras en weide.

Eerste verdieping
Overloop met toegang naar de ruime slaapkamer 1 (20m²), gelegen aan de voorzijde van de woning, slaapkamer 2 (12m²) en slaapkamer 3 (9m²) zijn gelegen aan de achterzijde van de woning.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap vanuit slaapkamer 1 is de zolderetage(48m²) te bereiken met mogelijkheid om een 4e slaapkamer te creëren.

Extra informatie
- De woning is goed onderhouden doch is modernisering wenselijk
- De zeer ruime tuin is Noord-Oost is gesitueerd
- De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Jaren '30 woning met karakteristieke elementen

Aanvullende informatie:

De woning is op enkele minuten gelegen van het centrum van Meerssen voorzien van winkelmogelijkheden. Uitvalswegen richting Maastricht, Heerlen, Aken en Luik zijn uitstekend te bereiken. Scholen en sportfaciliteiten eveneens in de nabijheid gelegen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Prijs details

Vraagprijs : € 192.000,- k.k.

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie