Aanbod

Termaar 27, Margraten

Perceeloppervlakte:

1629 m2

Woonoppervlakte:

223 m2

Inhoud:

783 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Onder bod

Schitterend en stijlvol landhuis gelegen op een prachtig perceel van maar liefst 1629m2, omgeven door een groene oase met onbeperkte privacy. Het vrijstaande karakter van de woning en de raampartijen voorzien het leefgedeelte van veel lichtinval. Vanuit de straatzijde geeft een brede poort toegang tot de ruime oprit met aangrenzend de riante garage van maar liefst 194m2. Geniet van de gezellige bar, de opslagmogelijkheden en de zonovergoten tuin met schaduwmogelijkheden in de binnenkoer. 

Lees meer

Video

Kadastrale kaart en omgevingskaart

Download

Kadastrale kaart en omgevingskaart

Download

Kadastrale kaart en omgevingskaart

Download

Kenmerken

Soort : landhuis
Woonoppervlakte : 223 m²
Perceeloppervlakte : 1629 m²
Inhoud : 783 mᶟ
Aantal slaapkamers : 5 slaapkamer(s)
Staat : uitstekend
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1900

Afmetingen en voorzieningen

Woonkamer : 63 m²
Hal : 10 m²
Keuken : 11 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4 pits kookplaat, inductie, oven, magnetron, koelkast hoog model met vriesvak, vaatwasser, afzuigkap
Badkamer : 8 m²
Badkamer voorzieningen : dubbele wastafel, inloop douche
Toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 26 m²
Slaapkamer 2 : 24 m²
Slaapkamer 3 : 23 m²
Slaapkamer 4 : 13 m²
Slaapkamer 5 : 11 m²
Hobby kamer : 39 m²
Opbergruimte : 47 m²
Garage : Ja
Garage type : dubbel
Garage : 194 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren, garage, dubbele oprit
Buitenruimte : tuin
Toilet 2 : 1 m²
Toilet voorzieningen 2 : toilet, fonteintje
Verwarming : cv

Omschrijving

Schitterend en stijlvol landhuis gelegen op een prachtig perceel van maar liefst 1629m2, omgeven door een groene oase met onbeperkte privacy. Het vrijstaande karakter van de woning en de raampartijen voorzien het leefgedeelte van veel lichtinval. Vanuit de straatzijde geeft een brede poort toegang tot de ruime oprit met aangrenzend de riante garage van maar liefst 194m2. Geniet van de gezellige bar, de opslagmogelijkheden en de zonovergoten tuin met schaduwmogelijkheden in de binnenkoer. 

Indeling:

Begane grond:
De vrijstaande woning is oorspronkelijk verdeeld geweest in twee verschillende woonhuizen, waardoor de twee aparte entrees een unieke mix van residentieel gebruik kunnen opleveren. Het creëren van een extra badkamer en keuken maakt het uitbaten van een B&B mogelijk voorzien van volledige privacy. Een klassieke ruime hal met grote plavuizen en garderobe leidt naar de woonkamer. De ruime leefruimte is onderverdeeld in een zitkamer voorzien van een haard met aangrenzend een open keuken. De moderne kasten en inbouwapparatuur zorgen voor een naadloze uitstraling in de open keuken welke een aangename samenhang creëert met de woonkamer. De begane grond is voorzien van een zeer ruime slaapkamer en badkamer gekenmerkt door een inloopdouche en luxe wastafelmeubel.  

Eerste verdieping:
De tweetal voordeuren van het pand hebben beide een eigen trap naar een eerste niveau en zijn momenteel eveneens van binnenuit te bereiken. De stijlvolle trap van hout loopt over in een verdieping vol verrassende ruimtes. Betreed de eerste slaapkamer momenteel ingericht als tweede knusse woonkamer. Een ruime tweede slaapkamer complementeert deze verdieping. Vanuit de andere hal en trapopgang zijn eveneens een tweetal slaapkamers te bereiken. Deze ruimtes zijn ook geschikt voor huisgebonden beroepen alsmede het realiseren van een B&B.

Exterieur:
De kunststof kozijnen en dubbele beglazing bieden eer aan de vrijstaande woning. De oase van groen en rust uit zich in de wandel en fietspaden door het Heuvellandschap in directe omgeving. Het prachtige perceel van maar liefst 1629m2, biedt ongekende mogelijkheden. Het binnenkoer van de woning is voorzien van meerdere zitplaatsen en een overkapping, waaronder het heerlijk vertoeven is in de zomermaanden. De twee ruime losse stallingen die aanwezig zijn op het terrein bieden tal van opslagmogelijkheden. Vanuit de oprit kan de dubbele garage met zolder en aangrenzende bergingen worden bereikt. De privé bar in de tuin is de perfecte plek voor het organiseren van feestjes en het gezellig samenzitten met elkaar. 

Algemene informatie:
Deze prachtige parel is uitermate gunstig gelegen ten opzichte van de uitstekende voorzieningen van Margraten, zoals winkels, sportfaciliteiten en basisschool. De bushalte met goede verbindingen naar Maastricht en de rest van het Limburgse Heuvelland, en de Rijksweg N278 liggen vlakbij. Vanuit de N278 zijn de steden Maastricht, Heerlen en Aken goed en snel bereikbaar.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : Prijs op aanvraag
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie