Te koop

Hoenderstraat 16, Margraten

Perceeloppervlakte:

300 m2

Woonoppervlakte:

117 m2

Inhoud:

603 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Wegens de vele aanvragen is het niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen, laat uw gegevens achter dan wordt u op de reservelijst geplaatst.
Deze sfeervolle halfvrijstaande woning is gelegen in het mooie Margraten. De woning beschikt over een woonkamer met ruime open keuken, bijkeuken, 4 slaapkamers, badkamer, kelder en een ruime garage met vliering en oprit. De woning geniet aan de voorzijde van vrij uitzicht.

Lees meer

Brochure

Download

Kadastrale kaart

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 117 m²
Perceeloppervlakte : 300 m²
Inhoud : 603 mᶟ
Aantal slaapkamers : 4 slaapkamer(s)
Staat : goed
Warmteisolatie : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1948

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 31 m²
Afmeting hal : 3 m²
Afmeting keuken : 14 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 6 pits kookplaat, gas, oven, koelkast hoog model, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 3 m²
Badkamer voorzieningen : ligbad, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 10 m²
Slaapkamer 2 : 10 m²
Slaapkamer 3 : 8 m²
Slaapkamer 4 : 16 m²
Bijkeuken : 7 m²
Garage : Ja
Garage type : dubbel
Afmeting garage : 29 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren, garage, oprit
Buitenruimte : tuin
Afmeting buitenruimte : 192 m²
Afmeting kelder : 18 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Deze sfeervolle halfvrijstaande woning is gelegen in het mooie Margraten. De woning beschikt over een woonkamer met ruime open keuken, bijkeuken, 4 slaapkamers, badkamer, kelder en een ruime garage met vliering en oprit. De woning geniet aan de voorzijde van vrij uitzicht.

Indeling:

Souterrain:
Provisiekelder (18 m²) geschikt voor opslag.

Eerste verdieping:
Entree/hal met meterkast en separaat toilet voorzien van een fonteintje, geeft toegang tot de overige ruimtes. De sfeervolle L-vormige woonkamer (31 m²) geniet van veel lichtinval en beschikt over een houten parketvloer. Aan de voorzijde geniet de woonkamer van vrij uitzicht. Aansluitend bevindt zich de ruime open keuken (14 m²). Deze beschikt over inrichting en apparatuur: spoelbak, 6 pits gas fornuis, een dubbel oven, koelkast, vaatwasser en afzuigkap. Tevens is keuken voorzien van een keukenboiler. De keuken geeft vervolgens toegang tot de bijkeuken met wastafel. De ruime achtergelegen garage met witgoed aansluiting beschikt over een elektrische poort. Middels vlizo trap is de vliering te bereiken. Aan de achterzijde beschikt de woning over een oprit. 
De fraaie naastgelegen tuin met achterom is gelegen op het Oosten en geniet van veel privacy.

Eerste verdieping:
Overloop geeft toegang tot de badkamer en slaapkamer 1, 2 en 3. De badkamer (3 m²) is voorzien van ligbad en wastafel. De slaapkamers zijn respectievelijk 10, 10 en 8 m² groot. Slaapkamer 1 en 2 beschikken over een muurkast.

Tweede verdieping:
Slaapkamer 4 (16 m²) beschikt over een dakkapel, wastafel en een houten planken vloer. Middels knieschotten is er bergruimte gecreëerd. Tevens is de cv-ketel hier gesitueerd.

Extra informatie:
- de woning is goed onderhouden
- geheel voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing
- voorzien van dakisolatie
- cv-ketel is eigendom (bouwjaar 2015) en jaarlijks onderhouden middels onderhoudscontract
- schilderwerk is in 2018 uitgevoerd

Aanvullende informatie:
De woning is gelegen in het mooie Margraten met horecagelegenheid, zorgcentra, winkelcentra, sportcentra, scholen en openbaar vervoer is in de nabijheid gelegen. Maastricht is te bereiken binnen 10 auto minuten. Natuur- en wandelgebieden zijn volop aanwezig in de omgeving. 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 300.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie