Te koop

Wethouder van Caldenborghlaan 6, Maastricht

Perceeloppervlakte:

185 m2

Woonoppervlakte:

124 m2

Inhoud:

535 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Monumentale woning uit de 19e eeuw (1816) met authentieke elementen voorzien van een woonkamer met open keuken, eetkamer, 3 slaapkamers, badkamer en zolder.

Lees meer

Brochure

Download

Kadastrale kaart en omgevingskaart

Download

Kenmerken

Wijk : Scharn
Soort : woonhuis
Bouwaard : geschakelde woning
Woonoppervlakte : 124 m²
Perceeloppervlakte : 185 m²
Inhoud : 535 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Etage : niet van toepassing
Bouwjaar : 1816

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 14 m²
Afmeting eetkamer : 17 m²
Afmeting hal : 16 m²
Afmeting keuken : 10 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4-pits gasfornuis, afzuigkap
Afmeting badkamer : 4 m²
Badkamer voorzieningen : douche, toilet, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 14 m²
Slaapkamer 2 : 12 m²
Slaapkamer 3 : 13 m²
Bijkeuken : 8 m²
Opbergruimte : 4 m²
Buitenruimte : tuin
Afmeting buitenruimte : 90 m²
Afmeting zolder : 24 m²
Afmeting kelder : 15 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel (eigendom)
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Monumentale woning uit de 19e eeuw (1816) met authentieke elementen voorzien van een woonkamer met open keuken, eetkamer, 3 slaapkamers, badkamer en zolder.

Indeling:

Souterrain:
Gewelfde opslagkelder (circa 15m²)

Begane grond:
Ruime entree/hal (16m²) met meterkast (automatische groepen) en toilet met fonteintje en een garderobe. Woonkamer(14m²) gelegen aan de achterzijde van de woning met houten vloer, lichtkoepel, toegang naar de tuin en open keuken (10m²) voorzien van apparatuur: afzuigkap, 4 pits gasfornuis, spoelbak en losse koelkast. Aansluitend aan de keuken is de eetkamer(17m²) gesitueerd. Vanuit de hal is de berging (8,5m²) te bereiken met witgoedaansluiting en een doorgang naar de tuin.

Eerste verdieping:
Authentieke trappartij en overloop (5m²). Slaapkamer 1 (14m²) en slaapkamer 2 (12m²) is momenteel ingericht als kleedkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van een houten vloer en zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. De badkamer (3,5m²) is voorzien van een douche, vaste wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping:
Overloop, slaapkamer 3 (13m²) voorzien van een houten vloer en cv-berging met mechanische afzuiging. Berging (4m²) met toegang naar de zolderruimte.

Derde verdieping:
Zolderruimte (24m²) geschikt om een extra slaapkamer te creëren.

Extra informatie:
- De uitbouw is in 2005 gerealiseerd (kunststof kozijnen)
- Grotendeels voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Gemoderniseerd in 2016: muren 1e verdieping gestukt, schilderwerk, nieuwe deuren, nieuwe vloer in de hal en berging en een vernieuwde hangcloset)
- Het dak is in 2003 vernieuwd met dakisolatie
- De HR combi-ketel is eigendom (2005)

Aanvullende informatie:
De woning is gelegen in de geliefde wijk 'Scharn' met het Academisch Ziekenhuis Maastricht, Universiteit, diverse winkelcentra, sportvoorzieningen, huisarts, apotheek, scholen en openbaar vervoer zijn in de nabijheid gelegen. Het centrum van Maastricht is op 10 min fietsen gelegen. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Prijs details

Vraagprijs : € 245.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie