Te koop

Kwartsstraat 27, Maastricht

Perceeloppervlakte:

189 m2

Woonoppervlakte:

135 m2

Inhoud:

448 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Ruime hoekwoning gelegen in de wijk 'Pottenberg' voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een onderhoudsvrije tuin met een caport, tuinberging en een zij-ingang.

Lees meer

Kenmerken

Wijk : Pottenberg
Soort : woonhuis
Bouwaard : hoekwoning
Woonoppervlakte : 135 m²
Perceeloppervlakte : 189 m²
Inhoud : 448 mᶟ
Aantal slaapkamers : 4 slaapkamer(s)
Staat : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1997

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 33 m²
Afmeting hal : 7 m²
Afmeting keuken : 12 m²
Keuken apparatuur : dubbele spoelbak, 5 pits kookplaat, gas, combi magnetron, koelkast hoog model, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 9 m²
Badkamer voorzieningen : douche, dubbele wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 22 m²
Slaapkamer 2 : 14 m²
Slaapkamer 3 : 7 m²
Slaapkamer 4 : 7 m²
Opbergruimte : 8 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren, carport, dubbele oprit
Buitenruimte : tuin
Afmeting buitenruimte : 54 m²
Afmeting badkamer 2 : 4 m²
Badkamer voorzieningen : wastafel, ligbad met douche
Afmeting toilet 2 : 1 m²
Toilet voorzieningen 2 : toilet, fonteintje
Verwarming : privé-hoogrendementsketel
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Ruime hoekwoning gelegen in de wijk 'Pottenberg' voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een onderhoudsvrije tuin met een caport, tuinberging en een zij-ingang.

Indeling:

Begane grond:
Entree/ hal met meterkast geeft toegang naar de woonkamer, de eerste verdieping en het toilet met fonteintje. De ruime woonkamer (33m²) geniet van veel lichtinval middels de grote raampartijen. De open keuken (9 m²) is voorzien van inrichting in hoekopstelling en de volgende apparatuur: dubbele spoelbak, afzuigkap, 5-pits gasfornuis, combi-magnetron, vaatwasser en koelkast. Tevens geeft de woonkamer toegang naar de geheel omsloten tuin met overkapping, tuinberging en een zij-ingang.

Eerste verdieping:
Overloop (7 m²), slaapkamer 1 (22 m²) is gelegen aan de achterzijde van de woning. Badkamer 1 (9 m²) is voorzien van een douche, dubbele vaste wastafel in ombouwmeubel en witgoedaansluiting. Separaat 2e toilet met wandcloset en fonteintje.

Tweede verdieping: 
Overloop (6 m²) geeft toegang naar alle slaapkamers en badkamer 2. Slaapkamer 2 (14 m²) en slaapkamer 4 (7 m²) liggen beide aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 3 (7 m²) is aan de voorzijde van de woning gelegen. Badkamer 2 (4 m²) is voorzien van een ligbad met douche en een vaste wastafel. Tevens is er op deze verdieping een separate berging met de c.v.-installatie. 

Extra informatie:
- De woning is goed onderhouden.
- De woning is volledig geïsoleerd en geheel voorzien van HR++ beglazing.
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloer, de verdiepingsvloeren zijn voorzien van een houten vloer en een laminaat vloer.
- Cv-ketel is eigendom.

Algemene informatie: 
De woning is rustig gelegen met diverse winkelvoorzieningen en de Brusselse Poort in de nabijheid. Tevens is de woning gunstig gesitueerd t.o.v. scholen, groene speeltuintjes, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

 

Prijs details

Vraagprijs : € 259.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Gandhiplein 19

€ 239.000,- k.k.

Maastricht, Randwyck
woonhuis
4 slaapkamer(s)
124 m2
410 m3
Bekijk details

Joseph Hollmanstraat 47 A

€ 279.000,- k.k.

Maastricht, Brusselsepoort
appartement
4 slaapkamer(s)
130 m2
551 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie