Te koop

Ranonkelstraat 24, Maastricht

Perceeloppervlakte:

130 m2

Woonoppervlakte:

69 m2

Inhoud:

320 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Centraal maar rustig gelegen, instapklare, tussenwoning op loop-/ fietsafstand van het centrum van Maastricht voorzien van een woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer, zolder, kelder en tuin met berging en achterom.

Lees meer

Kenmerken

Wijk : Mariaberg
Soort : woonhuis
Bouwaard : tussenwoning
Woonoppervlakte : 69 m²
Perceeloppervlakte : 130 m²
Inhoud : 320 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1949

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 20 m²
Afmeting hal : 4 m²
Afmeting keuken : 6 m²
Keuken apparatuur : spoelbak
Afmeting badkamer : 2 m²
Badkamer voorzieningen : douche, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 10 m²
Slaapkamer 2 : 8 m²
Slaapkamer 3 : 6 m²
Opbergruimte : 6 m²
Parkeergelegenheid : vergunning mogelijk, betaald parkeren
Buitenruimte : tuin en terras
Afmeting buitenruimte : 80 m²
Afmeting zolder : 35 m²
Afmeting kelder : 14 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Centraal maar rustig gelegen, instapklare, tussenwoning op loop-/ fietsafstand van het centrum van Maastricht voorzien van een woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer, zolder, kelder en tuin met berging en achterom.

Indeling: 

Souterrain:
Provisiekelder (14 m²) geschikt voor opslag met voldoende stahoogte. Tevens is hier de witgoedaansluiting gesitueerd.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast en separaat toilet geeft toegang tot de overige vertrekken. De knusse doorzon woonkamer (20 m²) geniet van veel lichtinval middels de grote raampartijen. De keuken is voorzien van een vast keukenblok met een spoelbak. De keuken geeft tevens toegang tot de ruime achtergelegen tuin (80 m²). Deze is gesitueerd op het westen en beschikt over meerdere zitgedeelte, achterom en een berging.

Eerste verdieping:
Overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers en badkamer. Slaapkamer 1 en 3 zijn gelegen aan de achterzijde en respectievelijk 10 en 6 m² groot. Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een oppervlakte van 8 m². De badkamer is voorzien van een wastafel en douche.

Tweede verdieping:
Middels vlizotrap is de zolder, geschikt voor opslag te bereiken. Deze beschikt over een vloeroppervlakte van ca. 35 m². Hier is tevens de cv-ketel gesitueerd.

Extra informatie:
- Geheel voorzien van houten kozijnen.
- Begane grond is geheel voorzien van dubbele beglazing 
- Tuin beschikt over een berging en achterom
- Cv-ketel, Remeha Calenta HR 2012, is eigendom
- Meterkast is vernieuwd in 2016

Aanvullende informatie: 
Instapklare tussenwoning is op loop-, fietsafstand gelegen van het stadscentrum van Maastricht. Diverse voorzieningen als winkels, openbaar vervoer, horecagelegenheden, bezienswaardigheden zijn in de directe nabijheid gelegen. Uitvalswegen richting autosnelwegen zijn gemakkelijk en snel te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 175.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Heerderweg 59 D

€ 149.000,- k.k.

Maastricht, Wyckerpoort
appartement
3 slaapkamer(s)
44 m2
150 m3
Bekijk details

Hogeborg 44

€ 195.000,- k.k.

Maastricht, De Heeg
woonhuis
3 slaapkamer(s)
114 m2
389 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie