Te koop

Sint Jan Baptistplein 7, Maastricht

Perceeloppervlakte:

126 m2

Woonoppervlakte:

90 m2

Inhoud:

305 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Tussengelegen woning met achterom voorzien van doorzon woonkamer, half open keuken, veranda, 3 slaapkamers, badkamer, zolder met vaste trap en berging.

Lees meer

Kadastrale kaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Wijk : Limmel
Soort : woonhuis
Bouwaard : tussenwoning
Woonoppervlakte : 90 m²
Perceeloppervlakte : 126 m²
Inhoud : 305 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Bouwjaar : 1983

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 29 m²
Afmeting hal : 4 m²
Afmeting keuken : 6 m²
Keuken apparatuur : 5 pits kookplaat, gas, oven, koelkast tafelmodel zonder vriesvak, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 5 m²
Badkamer voorzieningen : douche, toilet, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 12 m²
Slaapkamer 2 : 12 m²
Slaapkamer 3 : 6 m²
Opbergruimte : 4 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : tuin en terras
Afmeting buitenruimte : 58 m²
Afmeting zolder : 14 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja
Onderhoudsabonnement CV : Ja

Omschrijving

Tussengelegen woning met achterom voorzien van doorzon woonkamer, half open keuken, veranda, 3 slaapkamers, badkamer, zolder met vaste trap en berging.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast en toilet voorzien van fonteintje geeft toegang tot eerste verdieping en woonkamer. De ruime doorzon woonkamer (29 m²) is voorzien van grote raampartijen en een trapkast. Aansluitend bevindt zich de half open keuken. Deze keuken (6 m²) is voorzien van een afzuigkap, 5 pits gasfornuis, oven, vaatwasser, spoelbak en koelkast. De achtergelegen veranda (14 m²)  is te bereiken middels de keuken en woonkamer. De tuin (44 m²) met achterom beschikt over een berging (4 m²)

Eerste verdieping:
Overloop geeft toegang tot de slaapkamers en badkamer. Slaapkamer 1 en 3 zijn gelegen aan de voorzijde van de woning en zijn resp. 12 m² en 6 m² groot. Slaapkamer 2 (12 m²) is gelegen aan de achterzijde. De betegelde badkamer (5 m²) met afzuiging beschikt over een douche, wastafel en toilet. Tevens is de witgoed aansluiting in de badkamer gesitueerd.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap is de zolder te bereiken die uiterst geschikt is voor het creëren van een 4e slaapkamer. De cv-ketel is op de zolder gesitueerd. 

Extra informatie:
- Geheel voorzien van rolluiken
- Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing op de begane grond
- Beschikt over een achterom
- Cv-ketel is gehuurd €42,-
- Gevels en dak zijn geïsoleerd 

Aanvullend informatie:
De woning is gelegen in de wijk ''Limmel'' met onderwijs, horeca, winkels en overige voorzieningen in nabije omgeving. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Maastricht/Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 179.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie