Te koop

Blanckenberghofstraat 31, Maastricht

Perceeloppervlakte:

254 m2

Woonoppervlakte:

92 m2

Inhoud:

363 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Halfvrijstaande woning gelegen in de geliefde wijk 'Heer' voorzien van een ruime oprit met carport, garage en berging. Tevens geniet de woning van een woonkamer met gesloten keuken, ruime omsloten tuin, 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4 slaapkamers) en badkamer.

Lees meer

Brochure

Download

Kadastrale kaart

Download

Kenmerken

Wijk : Heer
Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 92 m²
Perceeloppervlakte : 254 m²
Inhoud : 363 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Verdieping : begane grond
Bouwjaar : 1970

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 27 m²
Afmeting hal : 5 m²
Afmeting keuken : 9 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4-pits gasfornuis, gas, oven, koelkast tafelmodel zonder vriesvak, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 4 m²
Badkamer voorzieningen : douche, toilet, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 11 m²
Slaapkamer 2 : 9 m²
Slaapkamer 3 : 15 m²
Opbergruimte : 9 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren, parkeerplaats (binnen), oprit
Buitenruimte : tuin
Afmeting buitenruimte : 86 m²
Afmeting zolder : 26 m²
Eigen fietsruimte : Ja
Verwarming : cv
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Halfvrijstaande woning gelegen in de geliefde wijk 'Heer' voorzien van een ruime oprit met carport, garage en berging. Tevens geniet de woning van een woonkamer met gesloten keuken, ruime omsloten tuin, 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4 slaapkamers) en badkamer.

Indeling:
Begane grond:
Oprit met carport geschikt voor meerdere auto's. Ruime entree/hal (7m²) met plavuizen vloer en meterkast. Eveneens is hier het toilet met fonteintje te bereiken. De gezellige woonkamer (27m²) is voorzien van een parketvloer en heeft toegang naar de tuin. De gesloten keuken (9m²) is voorzien van de volgende apparatuur: afzuigkap, 4 pits gasfornuis, oven, koelkast, vaatwasser en spoelbak. Vanuit de keuken is eveneens de tuin te bereiken.
De tuin (86m²) is voorzien van een terras met zonnescherm en vaste beplanting met toegang naar de garage (15m²) en berging (9m²). De garage is voorzien van een metalen kantelpoort.

Eerste verdieping:
Overloop (5m²) biedt toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer, slaapkamer 1 (15m²) en slaapkamer 3 (9m²) zijn aan de achterzijde gelegen met uitzicht op de tuin. Slaapkamer 2 (11m²) is gelegen aan de voorkant van de woning. De betegelde badkamer (4m²) is voorzien van een vast wastafel, douche en tweede toilet. De overloop en alle slaapkamers zijn voorzien van een stoffen vloerbekleding.

Tweede verdieping:
Via een vlizotrap is de zolder te bereiken met mogelijkheid tot realiseren van vierde slaapkamer. De totale vloeroppervlakte bedraagt 46m² waarvan 26m² hoger dan 1.50 meter.

Extra informatie:
- De woning is netjes onderhouden maar modernisering is wenselijk
- Cv-installatie en geiser zijn gehuurd:  +/- €55,- per maand
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele (begane grond) en enkele beglazing (eerste verdieping)
- Grotendeels voorzien van rolluiken

Aanvullende informatie:
Halfvrijstaande woning gelegen in de geliefde wijk 'Heer'. Winkelcentra, sportvoorzieningen, huisarts, apotheek, scholen en openbaar vervoer in de nabijheid. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 283.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Trappendaal 51

€ 239.000,- k.k.

Maastricht, De Heeg
woonhuis
3 slaapkamer(s)
108 m2
373 m3
Bekijk details

Majellastraat 12

€ 249.000,- k.k.

Maastricht, Heer
woonhuis
3 slaapkamer(s)
76 m2
333 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie