Te koop

Atoomstraat 17, Maastricht

Perceeloppervlakte:

280 m2

Woonoppervlakte:

135 m2

Inhoud:

405 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Royaal halfvrijstaande woning in de geliefde wijk 'Heer' voorzien van 3 ruime verdiepingen met 2 ruime slaapkamers (mogelijkheid 3e slaapkamer), een woonkamer, keuken, badkamer, een tuin met oprit en garage.

Lees meer

Kadastrale kaart en omgevingskaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Wijk : Heer
Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 135 m²
Perceeloppervlakte : 280 m²
Inhoud : 405 mᶟ
Aantal slaapkamers : 2 slaapkamer(s)
Staat : uitstekend
Warmteisolatie : goed
Etage : niet van toepassing
Bouwjaar : 1970

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 25 m²
Afmeting eetkamer : 14 m²
Afmeting hal : 7 m²
Afmeting keuken : 14 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4-pits gasfornuis, oven, koelkast hoog model zonder vriesvak, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 8 m²
Badkamer voorzieningen : ligbad, douche, dubbele wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 27 m²
Slaapkamer 2 : 15 m²
Opbergruimte : 2 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren, oprit
Buitenruimte : tuin, terras
Afmeting buitenruimte : 150 m²
Afmeting toilet 2 : 4 m²
Toilet voorzieningen 2 : toilet
Afmeting zolder : 35 m²
Verwarming : cv
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja
Onderhoudsabonnement CV : Ja

Omschrijving

Royaal halfvrijstaande woning in de geliefde wijk 'Heer' voorzien van 3 ruime verdiepingen met 2 ruime slaapkamers (mogelijkheid 3e slaapkamer), een woonkamer, keuken, badkamer, een tuin met oprit en garage.

Indeling:

Begane grond:
Entree/ hal met meterkast en toilet voorzien van een fonteintje. De begane grond is voorzien van een ruime uitbouw waarin de woonkamer is gerealiseerd (25m²), met veel lichtinval door middel van de grote raampartijen. De eetkamer is voorzien van een ruim raam met uitzicht op het pleintje, dat zowel de eetkamer (14m²) als keuken (14m²) voorziet van voldoende lichtinval. De ruime kwalitatieve keuken in U-opstelling is voorzien van apparatuur: afzuigkap, 4 pits gasfornuis, oven, vaatwasser, koelkast en spoelbak. De fraai aangelegde tuin die zowel vanuit de woonkamer als de keuken te bereiken is, is voorzien van een terras met voldoende privacy, een garage (18m²) en een oprit.

Eerste verdieping:
Vanuit de overloop/ hal (4m²) zijn de slaapkamer, badkamer en het separaat toilet te bereiken. De slaapkamer is voorzien van 2 gedeeltes verdeeld door middel van een ruime ingebouwde kast (3m²). Beide gedeeltes van de slaapkamer is voorzien van ruime raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. De ruime slaapkamer (27m²) biedt vanwege de kast in het midden de mogelijkheid om de kamer onder te verdelen in twee slaapkamers. Het separaat toilet (4m²) is voorzien van een witgoedaansluiting. De betegelde badkamer (8m²) is voorzien van een douche, ligbad en een wastafel. Het toilet (4m²) is voorzien van witgoedaansluiting. 

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is voorzien van een overloop (3m²) met toegang naar de bergzolder met cv-installatie en de zolderslaapkamer (15m²) voorzien van een vaste wastafel en dakkapel. Momenteel wordt de zolder gebruikt als logeerkamer.

Extra informatie:
- De woning is uitstekend afgewerkt
- Hardhouten kozijnen met HR+ beglazing
- Grotendeels voorzien van rolluiken
- Het dakpannendak is in 2012 vernieuwd
- CV installatie: Remeha 40 Age (eigendom), december 2018 met onderhoudscontract €14,95 per maand
- Airco-installatie op de 1e verdieping (2019)
- De tuin is zuid georiënteerd
- Vrij uitzicht aan de voorzijde met speeltuin

Aanvullende informatie:
De halfvrijstaande woning gelegen in de geliefde wijk 'Heer' is in de buurt van diverse winkelvoorzieningen, scholen en de N278 die het gemakkelijk maakt om met de auto zowel snel in het centrum als buiten Maastricht te komen. 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 335.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Praaglaan 91

€ 339.000,- k.k.

Maastricht, Randwyck
woonhuis
2 slaapkamer(s)
130 m2
450 m3
Bekijk details

Mathijs Heugenstraat 23 B

€ 285.000,- k.k.

Maastricht, Heer
woonhuis
2 slaapkamer(s)
115 m2
431 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie