Te koop

Diverse beleggingspanden in de stille verkoop

Perceeloppervlakte:

m2

Woonoppervlakte:

m2

Inhoud:

m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Pooters Makelaardij verkoopt diverse beleggingspanden in de stille verkoop. Dit zijn o.a. studentenpanden of appartementen en woningen in verhuurde staat in en rondom Maastricht.

Lees meer

Kenmerken

Wijk : Heer
Soort : beleggingspand
Staat : goed

Afmetingen en voorzieningen

Omschrijving

Pooters Makelaardij verkoopt diverse beleggingspanden in de stille verkoop. Dit zijn o.a. studentenpanden of appartementen en woningen in verhuurde staat in en rondom Maastricht.

Een beleggingspand wordt door particuliere eigenaars aangeboden en wij bieden dit aan via onze portal en/of website. Zowel bestaande verhuurders als nieuwe beleggers kunnen in aanmerking komen voor het kopen van een beleggingspand. Dit gaat niet vaak niet via het reguliere kanaal en worden discreet aangeboden. 

Interesse in een beleggingspand of wilt u een beleggingspand aankopen? Maak een account aan via de website en wordt wekelijks op de hoogte gehouden of stuur een e-mail waar u op zoek naar bent en welke prijsklasse u aan zoeken bent zodat we u per mail kunnen informeren over de te koop staande beleggingspanden. In beide gevallen kunnen we u dan op de hoogte houden van nieuwe beleggingspanden.

De informatie mag niet aan derden worden verstrekt enkel door Pooters Makelaardij B.V.
Na overeenstemming van de prijs kan pand bezichtigd worden en/of bouwkundige keuring/taxatie worden uitgevoerd.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : Op aanvraag

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie