Te koop

Lenculenstraat 17, Maastricht

Perceeloppervlakte:

110 m2

Woonoppervlakte:

235 m2

Inhoud:

925 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Authentieke stadswoning (Rijksmonument) met achterhuis in het centrum van Maastricht. Het pand is in originele staat en dient geheel gerenoveerd te worden.

Lees meer

Brochure

Download

Kadastrale kaart met omgevingskaart

Download

Kenmerken

Wijk : Centrum
Soort : woonhuis
Bouwaard : tussenwoning
Woonoppervlakte : 235 m²
Perceeloppervlakte : 110 m²
Inhoud : 925 mᶟ
Aantal slaapkamers : 7 slaapkamer(s)
Staat : matig
Etage : niet van toepassing
Bouwjaar : 1742

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 18 m²
Afmeting kantoorruimte : 14 m²
Afmeting eetkamer : 18 m²
Afmeting hal : 17 m²
Afmeting keuken : 21 m²
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 9 m²
Slaapkamer 2 : 21 m²
Slaapkamer 3 : 19 m²
Slaapkamer 4 : 15 m²
Slaapkamer 5 : 9 m²
Slaapkamer 6 : 15 m²
Parkeergelegenheid : betaald parkeren
Buitenruimte : patio/binnenplaats
Afmeting buitenruimte : 18 m²
Afmeting toilet 2 : 1 m²
Toilet voorzieningen 2 :
Afmeting zolder : 45 m²
Afmeting kelder : 48 m²
Verwarming : geen c.v.

Omschrijving

Authentieke stadswoning (Rijksmonument) met achterhuis in het centrum van Maastricht. Het pand is in originele staat en dient geheel gerenoveerd te worden.

Indeling:

Souterrain:
Via hal met antieke vloeren toegang naar de kelder met twee ruimtes. De gewelfde kelder is betegeld en opgetrokken van mergel.

Begane grond:
Voorzijde woonkamer met later aangebrachte schuifdeuren naar zitgedeelte. Beide toegankelijk naar hal en verwarmd met gashaarden. Via hal doorgang naar achterwoning (gerealiseerd) met toilet in hal. In achterhuis is de keuken met gashaard en trap naar eerste verdieping. Op de eerste verdieping is een overloop met dakkapel en een kantoor-/hobbyruimte of slaapkamer v.v. dakkapel.

Eerste verdieping:
Vide met 2 kleine kamertjes (1,60m hoogte) en doorgang naar trap naar eerste verdieping. Slaapkamer 1 (3,05mx2,91m), slaapkamer 2 (3,92mx3,87m), beide aan voorzijde. Slaapkamer 3 (4,58mx3,30m) aan achterzijde. Wasruimte (2,88mx2,66m) aan achterzijde met aangebouwde toilet.

Tweede verdieping:
Slaapkamer 4 (4,23mx4,22m) en slaapkamer 5 (3,36mx2,73m) beide aan voorzijde. Slaapkamer 6 (4,65mx4,47m) aan achterzijde. Deze kamers zijn in zeer slechte staat.

Derde verdieping:
Via luik op overloop derde verdieping de zolder te bereiken. Dit is één open ruimte met dakkapellen (dienen vervangen te worden).

Extra info:
- Er is geen centrale verwarming aanwezig.
- Alle ramen zijn van hout en v.v. enkele beglazing.
- Bouwkundig rapport op verzoek aanwezig.

Algemene info:
In het hart van de oude stadskern gelegen stadswoning met korte loopafstand van het Vrijthof, Onze Lieve vrouw plein, met vele gezellige terrasjes, restaurants en het theater. Alle winkelvoorzieningen zijn in de directe nabijheid. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Aachen. Bushaltes liggen op loopafstand.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

 

Prijs details

Vraagprijs : € 495.000,- k.k.
Aanvaarding : per direct

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie