Te koop

Boschstraat 111 B03, Maastricht

Etage:

eerste etage

Woonoppervlakte:

47 m2

Inhoud:

m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Wegens de vele aanvragen is het niet meer mogelijk een bezichtiging in te plannen. Onze excuses.

Centraal maar rustig gelegen appartement in het centrum van Maastricht verdeeld over twee verdiepingen. Het appartement is voorzien van een woonkamer met open keuken, badkamer en een slaapkamer.

Lees meer

Brochure

Download

Download

Kadastrale kaart met omgevingskaart

Download

Kenmerken

Wijk : Centrum
Soort : appartement
Type appartement : galerijflat
Woonoppervlakte : 47 m²
Aantal slaapkamers : 1 slaapkamer
Staat : goed
Warmteisolatie : Goed
Etage : eerste etage
Bouwjaar : 1997

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 24 m²
Afmeting hal : 4 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4 pits kookplaat, keramisch, combi magnetron, koelkast hoog model zonder vriesvak, vriezer, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 6 m²
Badkamer voorzieningen : douche, toilet, wastafel
Slaapkamer 1 : 13 m²
Opbergruimte : 2 m²
Parkeergelegenheid : vergunning mogelijk
Buitenruimte : geen
Verwarming : blokverwarming

Omschrijving

Centraal maar rustig gelegen appartement in het centrum van Maastricht verdeeld over twee verdiepingen. De appartement is voorzien van een woonkamer met open keuken, badkamer en een slaapkamer.

Indeling:

Eerste verdieping:

Via de entree/hal met brievenbussen en trapopgang is de eerste verdieping te bereiken. De hal geeft toegang tot de woonkamer annex eetkamer met rustieke eikenplankenvloer en inbouwspots. De open keuken is voorzien van inrichting en apparatuur: afzuigkap, 4 pits keramische kookplaat, combi-magnetron, vaatwasser, vriezer en een koelkast.

Tweede verdieping:

Middels een vaste trap in de woonkamer is de tweede verdieping te bereiken. De hal geeft toegang tot de slaapkamer en de badkamer. De slaapkamer (13m²) is voorzien van een grote inbouwkast met inbouwspots. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een vaste wasmeubel. De badkamer is verder voorzien van een aansluiting voor de wasmachine en de droger.

Extra informatie:

- Het gehele appartement is voorzien van een rustieke eikenplanken vloer en hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.
- Huurboiler (€14,52 p.m.).
- De servicekosten bedragen €243,60,- p.m. inclusief gas, water, elektra, verzekeringen en opbouw van het reservefonds voor groot- en klein onderhoud.

Aanvullende informatie:

Het appartement is gelegen in het centrum van Maastricht met winkelcentra, horecagelegenheid, zorgcentra en openbaar vervoer in de nabijheid. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Prijs details

Vraagprijs : € 139.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie