Te koop

Via Regia 117 B, Maastricht

Verdieping:

derde etage

Woonoppervlakte:

76 m2

Inhoud:

242 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Onder bod

Op een goede locatie gelegen appartement in de wijk 'Brusselsepoort' voorzien van een ruime woonkamer, keuken, bijkeuken, 2 slaapkamers, badkamer, berging en twee balkons.

Lees meer

Uittreksel kadastrale kaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Wijk : Brusselsepoort
Soort : appartement
Type appartement : galerijflat
Woonoppervlakte : 76 m²
Inhoud : 242 mᶟ
Aantal slaapkamers : 2 slaapkamer(s)
Staat : goed
Verdieping : derde etage
Bouwjaar : 1960

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 34 m²
Afmeting hal : 6 m²
Afmeting keuken : 9 m²
Keuken apparatuur : 4-pits gasfornuis, oven, afzuigkap
Afmeting badkamer : 2 m²
Badkamer voorzieningen : douche, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet
Slaapkamer 1 : 11 m²
Slaapkamer 2 : 5 m²
Opbergruimte : 11 m²
Parkeergelegenheid : vergunning mogelijk, betaald parkeren
Buitenruimte : twee balkons
Afmeting buitenruimte : 4 m²
Verwarming : blokverwarming
Onderhoudsabonnement CV : Ja

Omschrijving

Op een goede locatie gelegen appartement in de wijk 'Brusselsepoort' voorzien van een ruime woonkamer, keuken, bijkeuken, 2 slaapkamers, badkamer, berging en twee balkons.

Indeling: 

Begane grond: 
Gezamenlijke entree met brievenbussen, bellentableau en het trappenhuis. Tevens is de ruime berging (11 m²) hier gesitueerd.

Tweede verdieping:
Entree/hal met opbergkast geeft toegang tot de ruime woonkamer, de keuken, slaapkamer 1 en 2, de badkamer en het toilet. De ruime woonkamer (34 m²) beschikt aan zowel de voor als achterzijde over een balkon. De keuken (9 m²) beschikt over de volgende apparatuur: 4-pits gasfornuis, spoelbak, oven en een afzuigkap. Via de keuken is de bijkeuken (4 m²) bereikbaar. In deze ruimte zijn de witgoedaansluiting, geiser en de meterkast gesitueerd. Slaapkamer 1 (11 m²) en slaapkamer 2 (5 m²) zijn beide gelegen aan de achterzijde van het appartement. De betegelde badkamer beschikt over een douche en een wastafel. 

Extra informatie:
- De gehele woning is voorzien van houten kozijnen en dubbele beglazing.
- Geiser is gehuurd (€ 9.66 p/m).
- VvE kosten bedragen € 213,67 (tijdelijk € 283,67) Dit is inclusief stookkosten (verwarming), opbouw reserve fonds, gebruik en onderhoud algemene ruimtes, opstalverzekering.
- De woonkamer, slaapkamers en de hal beschikken allen over nette laminaatvloer in goede staat.
- Plan zelf een bezichtiging op onze website.

Algemene informatie: 
De woning is gelegen in de wijk ''Brusselsepoort'' op ca. 15 min. loopafstand van o.a. het Vrijthof en het historische stadscentrum en op steenworp van het winkelcentrum ''Brusselsepoort". Eveneens gelegen in de nabijheid van scholen, huisarts, apotheek en openbaar vervoer. Ook autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken zijn goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 165.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Adelbert van Scharnlaan G 33

€ 165.000,- k.k.

Maastricht, Scharn
appartement
2 slaapkamer(s)
77 m2
244 m3
Bekijk details

Ranonkelstraat 26

€ 189.000,- k.k.

Maastricht, Mariaberg
woonhuis
2 slaapkamer(s)
70 m2
335 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie