Te koop

Via Regia 190 K, Maastricht

Etage:

zevende etage

Woonoppervlakte:

58 m2

Inhoud:

166 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Goed onderhouden 1 slaapkamer appartement gelegen in de wijk ''Brusselsepoort'' voorzien van ruime woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, berging, lift en parkeervoorziening.

Lees meer

Kenmerken

Wijk : Brusselsepoort
Soort : appartement
Type appartement : portiekflat
Woonoppervlakte : 58 m²
Inhoud : 166 mᶟ
Aantal slaapkamers : 1 slaapkamer
Staat : goed
Etage : zevende etage
Lift : Ja
Bouwjaar : 1975

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 26 m²
Afmeting hal : 3 m²
Afmeting keuken : 7 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4-pits gasfornuis, oven, afzuigkap
Afmeting badkamer : 4 m²
Badkamer voorzieningen : douche, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 13 m²
Opbergruimte : 4 m²
Parkeergelegenheid : vergunning mogelijk, betaald parkeren, garage
Buitenruimte : balkon
Afmeting buitenruimte : 10 m²
Verwarming : blokverwarming

Omschrijving

Goed onderhouden 1 slaapkamer appartement gelegen in de wijk ''Brusselsepoort'' voorzien van ruime woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, berging, lift en parkeervoorziening.

Indeling:
Centrale hal voorzien van brievenbussen, bellentableau en intercom. Het complex beschikt over een huismeester, twee liften en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Zevende verdieping: 
Entree/hal met separaat toilet met fonteintje geeft toegang tot de woonkamer. De woonkamer (26 m²) beschikt over veel lichtinval en vrij uitzicht. De semi-open keuken (7 m²) is voorzien van een 4 pits gasfornuis, oven, afzuigkap en spoelbak. Aangrenzend bevindt zich de inpandige berging (4 m²). De slaapkamer (13 m²) is middels openslaande deuren vanuit de woonkamer te bereiken. Tevens biedt deze slaapkamer toegang naar het balkon (10 m²). De betegelde badkamer (4 m²) is voorzien van een inloopdouche, wastafel en witgoedaansluiting. 

Extra informatie:
- Volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Parkeervoorziening is ter overnamen (€ 5.000,-) (maandelijkse VvE bijdrage € 11,-)
- Complex beschikt over twee liften
- VvE bijdrage appartement; € 195,- p/m. (incl. waterverbruik, stookkosten (verwarming), opstalverzekering, verbruik en schoonmaak van de algemene ruimtes, onderhoud en opbouw reservefonds

Aanvullende informatie:
De woning is gelegen in de wijk ''Brusselsepoort'' op ca. 15 min. loopafstand van o.a. het Vrijthof en het historische stadscentrum en op steenworp van het winkelcentrum ''Brusselsepoort. Eveneens gelegen in de nabijheid van scholen, huisarts, apotheek en openbaar vervoer. Ook autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken zijn goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 125.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie