Te koop

Schippersdreef 36 C, Maastricht

Etage:

derde etage

Woonoppervlakte:

78 m2

Inhoud:

250 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Goed onderhouden en instapklaar appartement voorzien van zonnige woonkamer, 2 ruime slaapkamers en een moderne keuken en badkamer.

Lees meer

Brochure

Download

Uittreksel kadastrale kaart met omgevingskaart Maastricht

Download

Bevestigingsformulier

Download

Kenmerken

Wijk : Belfort
Soort : appartement
Type appartement : portiekflat
Woonoppervlakte : 78 m²
Inhoud : 250 mᶟ
Aantal slaapkamers : 2 slaapkamer(s)
Staat : goed
Etage : derde etage
Bouwjaar : 1965

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 36 m²
Afmeting hal : 5 m²
Afmeting keuken : 9 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4 pits kookplaat, keramisch, combi magnetron, afzuigkap
Afmeting badkamer : 2 m²
Badkamer voorzieningen : douche, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 11 m²
Slaapkamer 2 : 9 m²
Bijkeuken : 4 m²
Opbergruimte : 10 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : twee balkons
Afmeting buitenruimte : 5 m²
Verwarming : cv

Omschrijving

Goed onderhouden en instapklaar appartement voorzien van zonnige woonkamer, 2 ruime slaapkamers en een moderne keuken en badkamer.

Indeling:

Begane grond:
Ruime privéberging en meterkast.
Centrale hal, entree, bellentableau, brievenbussen en trappenhuis.

Derde verdieping:
Entree, hal, ruime doorzonwoonkamer (± 36m²) voorzien van een nieuwe laminaat vloer. Gesloten keuken voorzien van inrichting en apparatuur: afzuigkap, 4 pits keramische kookplaat, combimagnetron en koelkast. Vanuit de keuken heeft men toegang naar het balkon aan de voorzijde. Bijkeuken met de wasmachineaansluiting en meterkast. De ouderslaapkamer (11m²) en slaapkamer 2 (9m²) bieden beide toegang tot het balkon aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van douche en vaste wastafel in ombouwmeubel. Separaat toilet met fonteintje.

Extra info:
- Het appartement is uitstekend onderhouden en instapklaar en grotendeels voorzien van een nieuwe laminaatvloer.
- Het appartement is geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. De slaapkamers en de achterzijde van de woonkamer zijn voorzien van rolluiken.
- De servicekosten bedragen € 239,- dit is incl.: voorschot verwarming en water, glas- en opstalverzekering, schoonmaak en verbruik algemene ruimtes, onderhoud groenvoorzieningen en opbouw reservefonds.
- De boiler (2006) is gehuurd.
- Mogelijk tot overname van een deel van de inboedel.

Algemene info:
Het appartement is rustig gelegen in de gewilde wijk Belfort met diverse winkelvoorzieningen (Brusselse Poort) in de directe nabijheid.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

 

Prijs details

Vraagprijs : € 149.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie