Te koop

Schaliedekkersdreef 89, Maastricht

Perceeloppervlakte:

187 m2

Woonoppervlakte:

106 m2

Inhoud:

430 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Half vrijstaande woning gelegen in de geliefde wijk ''Belfort'' voorzien van een woonkamer, een ruime keuken in de uitbouw, 4 slaapkamers, badkamer, zolderverdieping, garage en een tuin met berging en achterom. 

Lees meer

Brochure

Download

Uittreksel kadastrale kaart

Download

Kenmerken

Wijk : Belfort
Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 106 m²
Perceeloppervlakte : 187 m²
Inhoud : 430 mᶟ
Aantal slaapkamers : 4 slaapkamer(s)
Staat : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1965

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 28 m²
Afmeting hal : 3 m²
Afmeting keuken : 16 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4 pits kookplaat, keramisch, koelkast hoog model, vriezer, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 3 m²
Badkamer voorzieningen : douche, toilet, wastafel
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 11 m²
Slaapkamer 2 : 10 m²
Slaapkamer 3 : 5 m²
Slaapkamer 4 : 10 m²
Opbergruimte : 8 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : tuin
Afmeting buitenruimte : 63 m²
Afmeting zolder : 15 m²
Verwarming : cv
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja
Onderhoudsabonnement CV : Ja

Omschrijving

Half vrijstaande woning gelegen in de geliefde wijk ''Belfort'' voorzien van een woonkamer, een ruime keuken in de uitbouw, 4 slaapkamers, badkamer, zolderverdieping, garage en een tuin met berging en achterom. 

Indeling:

Begane grond:
Entree / hal met meterkast geeft toegang tot de eerste verdieping, de woonkamer en het toilet voorzien van een fonteintje. De ruime woonkamer (28 m²) voorzien van een eiken vloer beschikt over een open haard. Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar. De keuken (16 m²) beschikt over de volgende apparatuur: spoelbak, 4-pits kookplaat keramisch, koelkast hoog model, vriezer, afzuigkap en een vaatwasser. Via de keuken is de zonnige tuin met berging en achterom bereikbaar. De garage is voorzien van een smeerput en lichtkoepel.

Eerste verdieping:
Overloop geeft toegang tot slaapkamer 1,2,3, de badkamer en de tweede verdieping. Slaapkamer 1 (11 m²) en 3 (5 m²) zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 2 (10 m²) ligt aan de voorzijde van de woning. De badkamer (3 m²) beschikt over een douche, wastafel en een toilet. 

Tweede verdieping:
Via een vaste trap is de tweede verdieping met slaapkamer 4 en een kleine berging bereikbaar. Slaapkamer 4 (10 m²) beschikt over een dakkapel. Tevens zijn de cv en witgoedaansluiting op deze verdieping gesitueerd. 

Extra informatie:
- De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing met rolluiken 
- De cv-ketel is gehuurd (2015) €35,76 per maand
- De garage is voorzien van een smeerput. 

Algemene informatie:
De woning is gelegen in de geliefde wijk 'Belfort' op loopafstand van het winkelcentrum en in de nabijheid van scholen en openbaar vervoer, eveneens is het centrum van Maastricht goed bereikbaar op enkele minuten. Autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken zijn goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 259.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Gandhiplein 19

€ 239.000,- k.k.

Maastricht, Randwyck
woonhuis
4 slaapkamer(s)
124 m2
410 m3
Bekijk details

Joseph Hollmanstraat 47 A

€ 279.000,- k.k.

Maastricht, Brusselsepoort
appartement
4 slaapkamer(s)
130 m2
551 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie