Te koop

Koperslagersdreef 3 A, Maastricht

Etage:

eerste etage

Woonoppervlakte:

77 m2

Inhoud:

256 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

2 slaapkamerappartement gelegen op de eerste verdieping in de wijk 'Belfort' voorzien van ruime doorzonwoonkamer, 2 slaapkamer, 2 balkons, keuken, bijkeuken en berging.

Lees meer

Kenmerken

Wijk : Belfort
Soort : appartement
Type appartement : portiekflat
Woonoppervlakte : 77 m²
Inhoud : 256 mᶟ
Aantal slaapkamers : 2 slaapkamer(s)
Staat : goed
Etage : eerste etage
Bouwjaar : 1965

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 36 m²
Afmeting hal : 5 m²
Afmeting keuken : 11 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 4-pits gasfornuis, gas, oven, koelkast tafelmodel zonder vriesvak, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 3 m²
Badkamer voorzieningen : ligbad, toilet, wastafel
Slaapkamer 1 : 12 m²
Slaapkamer 2 : 10 m²
Bijkeuken : 4 m²
Opbergruimte : 6 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Verwarming : blokverwarming

Omschrijving

2 slaapkamerappartement gelegen op de eerste verdieping in de wijk 'Belfort' voorzien van ruime doorzonwoonkamer, 2 slaapkamer, 2 balkons, keuken, bijkeuken en berging.

Indeling:

Begane grond:
Ruime entree aan twee zijden van het appartementencomplex met bellentableau en trappenhuis en privéberging (6 m²).

Eerste verdieping:
Entree/ ruime hal met toegang tot overige vertrekken. De ruime doorzonwoonkamer (36 m²) is voorzien van een parketvloer. De gesloten keuken (11 m²) is voorzien van een afzuigkap, 4-pits gasfornuis, vaatwasser en spoelbak. De keuken geeft tevens toegang tot het balkon. Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken (4 m²) gesitueerd voorzien van witgoedaansluiting. boiler en meterkast. Slaapkamer 1 beschikt over een oppervlakte van (12 m²). Slaapkamer 2 is (10 m²) groot. Beide slaapkamers geven toegang tot het balkon.

Extra informatie:
- Voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing
- VVE-kosten: €203,14 (inclusief voorschot stookkosten, waterverbruik, opbouw reservefonds en onderhoud van algemene ruimtes)

Aanvullende informatie:
Het appartement is gelegen in de geliefde wijk 'Belfort' met winkelcentra, scholen en openbaar vervoer in de nabijheid, eveneens is het centrum van Maastricht goed bereikbaar op enkele minuten. Autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken zijn goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Prijs details

Vraagprijs : € 139.500,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie