Te koop

Withuis 8, Eijsden

Perceeloppervlakte:

275 m2

Woonoppervlakte:

235 m2

Inhoud:

1000 m3

Bel me terug Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Monumentaal pand met een riante woonkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers grenzend aan rivier de Voer. De woning heeft een goede verbinding met de uitvalswegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken). De woning is thans in gebruik als kapsalon (vergund) maar is geschikt als (levensloopbestendige) woning en/of kantoor/woning (wonen met bedrijvigheid).

Lees meer

Video

Kadastrale kaart met omgevingskaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Soort : kantoor/woonhuis
Bouwaard : geschakelde woning
Woonoppervlakte : 235 m²
Perceeloppervlakte : 275 m²
Inhoud : 1000 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Etage : niet van toepassing
Bouwjaar : 1800

Afmetingen en voorzieningen

Afmeting woonkamer : 97 m²
Afmeting eetkamer : 15 m²
Afmeting hal : 5 m²
Afmeting keuken : 23 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, vaatwasser, afzuigkap
Afmeting badkamer : 7 m²
Badkamer voorzieningen : ligbad
Afmeting toilet : 1 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 21 m²
Slaapkamer 2 : 26 m²
Slaapkamer 3 : 25 m²
Hobby kamer : 16 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren
Buitenruimte : terras
Afmeting buitenruimte : 18 m²
Afmeting badkamer 2 : 5 m²
Afmeting kelder : 25 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel (huur)
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja
Onderhoudsabonnement CV : Ja

Omschrijving

Monumentaal pand met een riante woonkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers grenzend aan rivier de Voer. De woning heeft een goede verbinding met de uitvalswegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken). De woning is thans in gebruik als kapsalon (vergund) maar is geschikt als (levensloopbestendige) woning en/of kantoor/woning (wonen met bedrijvigheid).

Indeling:

Souterrain:
Via tussenhal toegang naar gewelfde kelder (25m²).

Begane grond (thans in gebruik als kapsalon):
Entree/hal met trappenhuis en toegang naar de kapsalon. Kapsalon (56m²) ingericht met wastafels, knipstoelen, wachtruimte en kinderspeelruimte (41m²). Tussenportaal met separaat toilet en fonteintje(1m²) en de verfruimte (10m²). Vanuit de kapsalon is er toegang naar de grote leef-keuken (23m²) met terrascontact. Het terras is grenzend aan de rivier de Voer. Tevens is er nog een extra kamer (15m²) aan de voorzijde gelegen die voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt.

Begane grond (mogelijkheid voor een woning):
Vanuit de hal toegang naar de sfeervolle ruime woonkamer (56m²) met een mooie houten eiken vloer. Grote leef-keuken (38m²) met diverse mogelijkheden zoals het realiseren van een kookeiland, openslaande deur naar het terras. Vanuit de woonkamer bereikt men de grote ruimte van 41m². Middels een kleine verbouwing kan een masterbedroom worden gerealiseerd met in walk-inn closet en eigen badkamer (naar eigen inzicht in te richten). Knus, deels overdekt terras.

Eerste verdieping:
Overloop met drie slaapkamers (21m², 26m² en 25m²) allen voorzien van een dakkapel. Badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel, wasgoed aansluitingen en dakkapel.

Extra info:
- Terras kan vergroot worden door hobbyruimte te verwijderen.
- Woning kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden.
- De woonkamer is momenteel ingedeeld als kapsalon.
- Platte daken zijn geïsoleerd
- Dak is recent vernieuwd
- Dakkapellen met dubbele beglazing
- Cv ketel is gehuurd (2006)

Algemene info:
De woning is gelegen in Eijsden en heeft een goede verbinding met de uitvalswegen A2 en A79 richting Eindhoven, Luik en Heerlen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Prijs details

Vraagprijs : € 350.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie