Te koop

Muntweg 8, Berg en Terblijt

Perceeloppervlakte:

2810 m2

Woonoppervlakte:

128 m2

Inhoud:

492 m3

Terug naar overzicht

Deel deze woning:

Verkocht onder voorbehoud

Zeer rustig en landelijk, in Terblijt gelegen, (half) vrijstaande historische mergelwoning met knusse binnenplaats, mergelschuur, ruime tuin en paardenstallen op een perceel van maar liefst 2810 m2 met vrij uitzicht. De woning beschikt over een woonkamer, keuken, ruime badkamer, 3 slaapkamers en een wasberging.

Lees meer

Kadastrale kaart

Download

Brochure

Download

Kenmerken

Soort : woonhuis
Bouwaard : halfvrijstaande woning
Woonoppervlakte : 128 m²
Perceeloppervlakte : 2810 m²
Inhoud : 492 mᶟ
Aantal slaapkamers : 3 slaapkamer(s)
Staat : goed
Warmteisolatie : goed
Verdieping : niet van toepassing
Bouwjaar : 1750

Afmetingen en voorzieningen

Woonkamer : 34 m²
Hal : 4 m²
Keuken : 10 m²
Keuken apparatuur : spoelbak, 5 pits kookplaat, elektrisch, oven, vaatwasser, afzuigkap
Badkamer : 8 m²
Badkamer voorzieningen : wastafel, ligbad met douche
Toilet : 2 m²
Toilet voorzieningen : toilet, fonteintje
Slaapkamer 1 : 17 m²
Slaapkamer 2 : 15 m²
Slaapkamer 3 : 13 m²
Bijkeuken : 4 m²
Garage : Ja
Garage type : enkel
Garage : 50 m²
Parkeergelegenheid : vrij parkeren, garage, dubbele oprit
Buitenruimte : tuin, terras
Buitenruimte : 2672 m²
Kelder : 18 m²
Verwarming : privé-hoogrendementsketel
C.V.-combi (warmwaterdeel) : Ja

Omschrijving

Zeer rustig en landelijk, in Terblijt gelegen, (half) vrijstaande historische mergelwoning met knusse binnenplaats, mergelschuur, ruime tuin en paardenstallen op een perceel van maar liefst 2810 m2 met vrij uitzicht. De woning beschikt over een woonkamer, keuken, ruime badkamer, 3 slaapkamers en een wasberging.

Indeling:

Souterrain:
Gewelfde provisiekelder (18 m²) geschikt voor (wijn) opslag.

Begane grond
Entree/hal geeft toegang tot de sfeervolle woonkamer (34 m²). De woonkamer geeft toegang tot het souterrain, de eerste verdieping en achtergelegen keuken. De nette gesloten keuken beschikt over inrichting en apparatuur; 5 pits elektrische kookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser (2018) en oven (2018). Aansluitend bevindt zich de bijkeuken/wasberging, separaat toilet met fonteintje en de badkamer. De ruime badkamer (8 m²) is voorzien van een ligbad met douche en wastafel.

Eerste verdieping
Overloop geeft toegang tot de slaapkamers. De overloop beschikt over water toe- en afvoer waar eventueel een tweede badkamer mogelijk is. Slaapkamer 1 (17 m²) is een ruime slaapkamer gelegen aan de voorzijde. Slaapkamer 2 en 3 zijn gelegen aan de achterzijde en zijn respectievelijk 15 en 13 m² groot waarvan een met wastafel. De cv-ketel met ombouw is gesitueerd op slaapkamer 3.

Tweede verdieping
Middels een mangat is de tweede verdieping te bereiken welke momenteel niet in gebruik is. Nokhoogte bedraagt circa 1,60 m. 

Schuur
De via de binnenplaats bereikbare ruime mergelschuur (circa 50m²) met twee etages beschikt over water en elektriciteit. De tweede etage biedt verschillende mogelijkheden voor de toekomst. De schuur biedt doorgang tot de achtergelegen gezellige tuin met paardenstallen en weiland.

Paardenstallen
De drie geïmpregneerde en complete paardenstallen van elk 3x3,20m welke geplaatst zijn in 2018 zijn voorzien van afsluitbare boven-, onderdeur en tralieraam, scheidingswanden met tralies, verlichting in elke stal als ook onder de gehele luifel welke aangezet kan worden vanuit de schuur, stromend water met drukwaterbak in elke stal en warmtekabels voor in de winter plus nog een buitenkraan.
Het geheel is voorzien van een asbestvrij golfplaten dak met lichtplaten wat de stallen erg licht maakt. Verder ligt er vanuit de schuur nog een internetkabel naar de stallen welke bruikbaar kan zijn om eventueel camera's aan te sluiten. De huidige indeling betreft inloopstallen met een directe verbinding met de paddock voor het natuurlijk houden van paarden. De paddock heeft een houten omheining van 30x15m welke tevens is geplaatst in 2018 en wat groot genoeg is om in de toekomst te gebruiken als trainingsruimte/rijbak. Er ligt nog geen speciale bodem. De gehele paddock als ook de wei zijn omheind met stroomdraad welke is aangesloten op het netstroom. Tussen de paddock en de wei staat nog een ruime schuilstal/afdak van 6x5m welke in 2020 is gebouwd. In de wei zijn in 2018 verschillende fruitbomen aangeplant welke in de toekomst als extra schaduw dienen voor de paarden. In de omgeving zijn prachtige uitrijmogelijkheden. Vanuit de Muntweg rijd je met je paard zo het wandelgebied en bos in zonder door het verkeer te hoeven.

Extra informatie:
- Hr-ketel is gehuurd 2019 (€ 32,50 p/m)
- Zoldervloer is geïsoleerd
- Uitgebreide meterkast is vernieuwd in 2017
- Geheel voorzien van dubbele beglazing op een raam na
- Deels houten en deels kunststof kozijnen 

Aanvullende informatie:
De woning is zeer rustig gelegen in het dorp Berg en Terblijt met diverse (winkel)voorzieningen, basisonderwijs, openbaar vervoer en de uitvalswegen in de directe nabijheid. Het centrum van Maastricht ligt op circa 6 kilometer afstand. 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Prijs details

Vraagprijs : € 430.000,- k.k.
Aanvaarding : in overleg

Faciliteiten in buurt
Vergelijkbare woningen

Wethouder Meertensstraat 6

€ 419.000,- k.k.

Berg en Terblijt
woonhuis
3 slaapkamer(s)
133 m2
684 m3
Bekijk details

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie